Rosa Cuba Herencia lösplugg Rosa Cuba Herencia 10-pack

Rosa Cuba Herencia

Rosa Cuba Herencia är märkets Robusto, ett mycket omtyckt format och en av deras storsäljare. Det större formatet ger en något annorlunda smakupplevelse än de övriga cigarrerna i familjen. Men det är inga gigantiska skillnader utan handlar mer om någon extra smak och timingen kring när de träder fram. Som vanligt levererar Rosa Cuba en enastående konstruktion och riktigt fina smaker för den fantastiskt låga prislappen som dessa pinnar uppbär.

Konstruktion – Rosa Cuba Herencia

Precis som övriga cigarrer från märket så imponerar konstruktionen stort, speciellt då man sätter det i samband med prislappen. Täckbladet ser fint ut med sin gyllenbruna färg och pinnen ser fint sammansatt ut utan speciellt synliga sömmar. Även stora vener lyser med sin frånvaro. Gällande draget så är det mycket bra, lite åt det trögare hållet men absolut inte så det stör. Snarare är det bra med det lite trögare draget då cigarren brinner ganska snabbt. Rökproduktionen är mycket god vilket ytterligare ger fördel åt det något trögare draget. Kort sagt, extremt bra konstruktion för vad du betalar.

Smaker – Rosa Cuba Herencia

Från början så levereras en medelstor kropp som för med sig en söt, len och krämig smak av trä med en kort eftersmak. Efter ett tag serveras en blandning av sött krämigt kaffe som efterföljs av tydlig peppar och kanel. Efter ytterligare avnjutning så kommer det viss smak av kakao och eftersmaken börjar nu ligga kvar något längre. Det är ingen jättekomplex cigarr men det finns alltså vissa skiftningar i smakprofilen under rökningens gång.Denna produkt har tyvärr utgått och går inte längre att köpa.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Medelbetyg
4
baserat på
10
st recensioner.

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Cigarrspecialisten.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Positiva värdeomdömen om tobaksprodukter får inte förekomma i recensioner och Cigarrspecialisten.se måste på grund av myndighetsbeslut censurera sådana ord.

"Pepprig, små toner av trä. Mycket rökproduktion men ganska "lätt" rök."
"Glödlinjen går spikrakt, draget p*****t och askpelaren är riktigt fast. Framträdande smaker är en krämighet i både trä och kaffe. Ett tag in dyker vitpeppar upp och slutet består av en svag, ren tobakssmak."
Se fler recensioner...
Produkter

Handla

Information