Rosa Cuba Governors lösplugg Rosa Cuba Governors 10-pack

Rosa Cuba Governors

Rosa Cubas största format är deras Governors, dessa cigarrer är i formatet Toros vilket är ett omtyckt format för den som vill ha en längre stund tillsammans med sin cigarr. Denna cigarr har ett extremt bra pris och trots det låga priset så bjuder den på en otroligt bra konstruktion och smakerna passar utmärkt för både nybörjare och proffs. Rosa Cuba riktar in sig på att göra prisvärda vardagscigarrer och här är de bland de bästa i världen.

Konstruktion – Rosa Cuba Governos

Denna Toro har ett fint täckblad med knappt synliga sömmar och endast mindre ådror. Det är nästan märkligt att de kan lägga så fina täckblad på en cigarr i denna prisklass. Förvåningen fortsätter när man kommer till drag och glöd, draget är perfekt och glöden går rakt och snyggt genom hela rökningen. Även produktionen av rök är stor vilket för med sig smakerna på ett bra sätt. Kort sagt, en fantastisk kvalité till ett lika fantastiskt pris.

Smaker – Rosa Cuba Governors

Den huvudsakliga smaken är den av trä tillsammans med en tydlig sötma och lite peppar. Komplexiteten är inte så stor men det finns vissa punkter då smakupplevelsen ändrar karaktär. Cirka halvvägs in går smaken av trä tillbaka något och cigarrens karaktär blir mycket krämigare och toner av nötter kommer in. En del andra accenter träder och fram, bland annat i form av kakao. Eftersmaken blir något längre och går åt ett mer kryddigt håll medan smaken av peppar tar ett steg tillbaka. Man kan säga att början av cigarren är lite strävare för att sedan mjukas upp och bli mer len och krämig. För prislappen så får man en fin upplevelse och bra smaker, även om det inte är någon explosion. Cigarren passar även bra för nybörjare då den har en låg nikotinhalt. Är man helt ny kan det dock vara en bra idé att börja med en av de mindre storlekarna från Rosa Cuba.Denna produkt har tyvärr utgått och går inte längre att köpa.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Medelbetyg
4
baserat på
6
st recensioner.

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Cigarrspecialisten.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Positiva värdeomdömen om tobaksprodukter får inte förekomma i recensioner och Cigarrspecialisten.se måste på grund av myndighetsbeslut censurera sådana ord.

Se fler recensioner...
Produkter

Handla

Information