Rosa Cuba Flor de Rosa lösplugg Rosa Cuba Flor de Rosa 10-pack

Rosa Cuba Flor de Rosa

Rosa Cuba har blivit lite av en favorit för många som söker ett billigt alternativ. Det är en bra cigarr för nybörjare då den är billig och låg på nikotin. Men passar lika bra för de inbitna som vill dryga ut kassan lite. Trots det låga priset så anser många aficionados att Rosa Cuba håller en riktigt hög klass gällande konstruktionen. Cigarren får ofta högsta betyg gällande upplevelse per krona i recensioner både i tidningar och av kunder.

Konstruktion – Rosa Cuba Flor de Rosa

Konstruktionen är på de flesta exemplar helt enastående för prislappen. Cigarren känns gedigen och hårt packad, men ger ett mycket bra drag tillsammans med en glöd som sällan behöver hjälp på traven. Utseendemässigt ser den helt ok ut med sitt gyllenbruna täckblad och fina sömmar. Kort sagt kan man säga att det är svårt att hitta bättre konstruktion för denna prislapp.

Smaker – Rosa Cuba Flor de Rosa

Till en början kommer det tydlig smak av trä tillsammans med viss peppar i eftersmaken. Det hela ackompanjeras av en viss sötma som passar fint ihop med helheten. Cigarren upplevs inte som speciellt komplex utan det är ungefär samma smaker genom hela rökningen. Undantaget är ungefär halvvägs in då smakprofilen ändras och blir mycket krämigare och med inslag av nötter, träsmaken avtar en del i detta skede. Kroppen håller sig runt medium genom hela rökningen och styrkan är låg, vilket torde passa nybörjare och andra som är känsliga mot nikotin.Denna produkt har tyvärr utgått och går inte längre att köpa.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Medelbetyg
3
baserat på
10
st recensioner.

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Cigarrspecialisten.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Positiva värdeomdömen om tobaksprodukter får inte förekomma i recensioner och Cigarrspecialisten.se måste på grund av myndighetsbeslut censurera sådana ord.

"Ytterligare en cigarr i det billiga segmentet."
"Söt och len. För priset kan den varmt r***********s."
"F** i smaken. B** nybörjarcigarr. Kommer nog se till att alltid ha en av dessa hemma! Lite tjurig i glöden i början, men rättar till sig mot mitten. Något trög i draget, men inte pluggad. P******d!"
"Helt otroligt p******d."
Se fler recensioner...
Produkter

Handla

Information