Rosa Cuba Angels lösplugg Rosa Cuba Angels 10-pack

Rosa Cuba Angels

Rosa Cuba Angels är en av märkets minsta cigarrer, trots det har den lille gynnaren en röktid på omkring 45 minuter. Inte så dåligt för den prislappen. På tal om priset så låt det inte lura dig, detta är en exceptionellt välkonstruerad cigarr, även jämfört med mångdubbelt dyrare pinnar. Styrkan i cigarren är låg vilket betyder att den passar utmärkt för dig som är känslig för nikotin. Detta är en perfekt cigarr att dryga ut humidoren med för att få ner totalkostnaden för din hobby, utan att göra något större avkall på kvalité och smak.

Konstruktion – Cuba Rosa Angels

Det ska sägas direkt. Denna cigarr har fått många inbitna aficionados att tappa hakan. Kvalitén på denna handrullade mix filler är otroligt bra, inte bara med tanke på priset utan även om man ställer den mot long filler premiumcigarrer. Täckbladet är helt ok med sin medelbruna färg och utan större defekter. Men det är draget och glöden som verkligen imponerar. Draget ligger precis i den där sweet spoten som de flesta avnjutare vill ha och glöden går rakt och fint utan några större behov av korrigering. Detta på en cigarr som inte kostar många tior, imponerande. Cigarren känns hårt packad och stabil i handen. Rökproduktionen är riklig och även den är imponerande och kan med lätthet mäta sig med väsentligt dyrare pinnar.

Smaker – Cuba Rosa Angels

Precis i början kan cigarren uppfattas som något stickig eller sträv i smaken men efter några drag så försvinner detta. Istället bjuds det på toner av främst trä och sötma, det finns även lättare toner av kaffe och nötter. Cigarren känns inte så komplex men det kommer en tydlig smakväxling ungefär halvvägs då pinnen går från primärt trä, sötma och peppar till att istället bjuda på en stor krämighet med tydliga inslag av nöt och en mer kryddig avslutning. Cigarren har en kropp runt medel och styrkan är låg, den passar därför bra även till nybörjare eller dig som är lite extra känslig för nikotin.Denna produkt har tyvärr utgått och går inte längre att köpa.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Medelbetyg
3.5
baserat på
9
st recensioner.

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Cigarrspecialisten.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Positiva värdeomdömen om tobaksprodukter får inte förekomma i recensioner och Cigarrspecialisten.se måste på grund av myndighetsbeslut censurera sådana ord.

"Mjuk och mild, mindre cigarr så kortare rökid, toner av vanilj. B** utfyllnadscigarr i humidoren"
"Beskrivningen stämmer väl i början. Finns en tydlig strävighet. Den försvinner dock fort och blir träigare, torrare. En tredjedel in smyger en lätt sötma fram. Tycker det under hela rökningen finns en något stickande känsla i tungan. I slutet blir den verkligen pepprig. För detta pris är den ett m**** i varje humidor! Betydligt trögare drag än de flesta andra cigarrer jag provat, men utan att det blir jobbigt."
Se fler recensioner...
Produkter

Handla

Information