Rocky Patel Vintage 1992 Torpedo lösplugg Rocky Patel Vintage 1992 Torpedo låda öppen Rocky Patel Vintage 1992 Torpedo låda

Rocky Patel Vintage 1992 Torpedo

Vintage 1992 Torpedo är en cigarr som är så där svenskt lagom. Den har medelhög komplexitet tillsammans med en medelstor mängd smaker som tittar fram. Man får bland annat stifta bekantskap med kakao, kaffe, trä och en fruktig sötma. Cigarrens regi går ut på att börja ganska lugnt, öka under andra tredjedelen för att sedan göra sorti med en lugnare profil igen.

Konstruktion – Rocky Patel Vintage 1992 Torpedo

Cigarren har ett slätt täckblad som är lent som silke. Den mörkbruna färgen döljer eventuella skönhetsfläckar väl. Cigarren känns jämnt packad över hela dess längd, den är inte jättehårt packad utan det finns visst ”schwung” när man klämmer på den. Draget ligger runt medel med viss dragning åt det lättare hållet. Glödlinjen passerar för det mesta rakt och det är inte jättevanligt att man behöver göra någon manuell justering.

Smaker – Rocky Patel Vintage 1992 Torpedo

Till en början så är det en dominant smak av kakao som ligger främst. Det finns även lite lättare fruktiga toner som påminner om bär och/eller körsbär, tillsammans med viss sötma. I bakgrunden finns även lite nötig karaktär. När man kommit in en bit i cigarren så öppnar smakerna upp sig och man får stifta bekantskap med trä och kaffe, samtidigt som kakao ligger kvar. Profilen blir även mer krämig och en viss kryddighet hittar fram. Under cigarrens sista del så lugnar i princip alla smaker ner sig, de finns kvar men på lägre volym så att säga.Denna produkt har tyvärr utgått och går inte längre att köpa.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Medelbetyg
3
baserat på
2
st recensioner.

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Cigarrspecialisten.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Positiva värdeomdömen om tobaksprodukter får inte förekomma i recensioner och Cigarrspecialisten.se måste på grund av myndighetsbeslut censurera sådana ord.

"En g** cigarr men tobaks askan har mycket mörka stråk så tobaks kvalitén kunde vara bättre särslkilt som den är lagrad i tio års tid."
"Det var okej men ..."
Produkter

Handla

Information