Quintero Nacionales lösplugg Quintero Nacionales låda öppen Quintero Nacionales låda

Quintero Nacionales

Quintero är ett av de billigaste märkena från Kuba, men bara för detta så ska man inte misstro de smaker som dessa pinnar är kapabla att leverera. Komplexiteten är låg men ändå tillräcklig för att det ska hända saker under resans gång. Smakerna är ganska lätta men ändå tillräckliga för att kunna erbjuda både basnoter och accenter. Quintero Nacionales används av många som en vardagscigarr, kanske när man inte har tid att ge cigarren sin fulla uppmärksamhet eller för att dryga ut humidoren med lite pinnar som inte kostar skjortan. Hur du än väljer att avnjuta dem så kommer det vara en prisvärd pinne.

Konstruktion – Quintero Nacionales

Med tanke på priset så kan man kanske inte förvänta sig för mycket, men det är faktiskt bättre konstruktion än vad man kan tro på dessa pinnar. Rent utseendemässigt så finns det förstås en del skönhetsfläckar, men inget som påverkar hur cigarren beter sig när man tänt den. Det finns en del större ådror men inget som stör. Huvan sitter på riktigt snyggt, vilket nästa när lite överraskande och skvallrar om att de som rullat cigarren ändå vet vad de håller på med. Glöden går fint genom hela sessionen och ger sällan behov av justering, draget är även det för det mesta bra utan att vara varken för trögt eller för löst.

Smaker – Quintero Nacionales

Till en början möts man av lätt krämig arom med komponenter av en lätt fuktigt jordig karaktär. Detta blandar sig väl med toner av örter och te. De örtiga smakerna tillsammans med krämigheten för tankarna till te med mjölk. Eftersmaken är kort. Andra tredjedelen bjuder på lite mer styrka i smakerna, man hittar nu en nötighet som påminner om mandel och tillsammans med detta en kola lik sötma. Smaken av örter finns kvar men har nu dragit sig tillbaka något. Krämigheten finns kvar och eftersmaken är nu något längre och bjuder på viss syrlighet. Sista tredjedelen bjuder på i princip samma smaker som innan, men vid retrohalering händer något. Profilen öppnar upp sig och tonerna av te blir kraftfullare och blandar ihop sig med den syrliga känslan som nu kommer in i själva paletten. Även sötman blir påtagligare vid retrohaleringen.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Produkter

Handla

Information