Perdomo 10y Ann. Robusto Sungrown lösplugg Perdomo 10y Ann. Robusto Sungrown låda öppen Perdomo 10y Ann. Robusto Sungrown låda

Perdomo 10y Ann. Robusto Sungrown

Med denna cigarr bjuder Perdomo på smaker som är mycket typiska för ett Sungrown täckblad. Pinnen är fylld med mer ”lätta” smaker så som ceder, nötter och peppar. Cigarrens kropp ligger runt medium och nikotinstyrkan ligger i de övre regionerna kring medium. Både nybörjare och inbitna aficionados har dragits mot denna pinne och det är inte så svårt att förstå varför.

Konstruktion – Perdomo 10Y ann. Robusto Sungrown

Precis som alla andra cigarrer från Perdomo så ser cigarren fin ut, märkets gördlar är alltid väldigt vackra och denna är inget undantag. Färgerna passar fint ihop med det medelbruna täckbladet. Konstruktionen känns gedigen och detta återspeglas också i draget och glöden som rullar på fint utan några större behov av manuell korrigering. Rökproduktionen är även den god och har inga problem med att förmedla smakerna.

Smaker – Perdomo 10Y ann. Robusto Sungrown

Redan från början kan man känna balansen mellan en pepprig kryddighet och en tydlig sötma. Det kommer också en smak av ceder som är påtaglig men inte övermäktig. Snart får man även påhälsning av en lätt ton av jord och vid retrohalering så blir pepparsmaken tydligare. En annan dominant smak är den av nötter, vilket gifter sig väl med sötman. Andra tredjedelen bjuder på i stort sätt samma smaker dock gör även lite toner av citrus och gräs entré. Sista tredjedelen fortsätter att bjuda på mer jordiga och gräsiga smaker tillsammans med en ren tobakssmak. Även pepparn finns kvar och hjälper till att balansera upp sötman.Denna produkt har tyvärr utgått och går inte längre att köpa.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Recensioner

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Cigarrspecialisten.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Positiva värdeomdömen om tobaksprodukter får inte förekomma i recensioner och Cigarrspecialisten.se måste på grund av myndighetsbeslut censurera sådana ord.

"Väldigt b** cigarr till ett ö********** pris"
Produkter

Handla

Information