Perdomo 10y Anniversary Puritos Noir lösplugg Perdomo 10y Anniversary Puritos Noir låda öppen Perdomo 10y Anniversary Puritos Noir låda

Perdomo 10y Ann. Puritos Noir

Vi nordbor tenderar att gilla mindre cigarrer, vilket inte är så konstigt med tanke på vårt klimat. Denna cigarr ger dig ett litet format men utan att tulla på de fina smakerna. Tvärt om så är det förvånande hur mycket smak de fått in i detta format. Perdomo, och främst deras mindre format, har börjat få ett stort fäste i Sverige och det är inte så konstigt när de producerar såna här cigarrer.

Konstruktion - Perdomo 10y Anniverary Puritos Noir

Detta är en mycket välkonstruerad pinne, något som är extra viktigt på ett så här litet format. Den lilla röktid man har vill man ju kunna avnjuta utan avbrott. Utseendemässigt så finns det inte mycket att klaga på, cigarren har ett fint täckblad utan större skönhetsfel. Ådrorna är små och skarvarna är nästan osynliga. Det mörka täckbladet döljer eventuella skönhetsfläckar väl. Draget går fint och hjälper även glöden att gå fint under hela resan. Rökutvecklingen är fullt godkänd och för med sig alla fina smaker på ett bra sätt.

Smaker - Perdomo 10y Anniverary Puritos Noir

Det är förvånande hur mycket smaker denna lilla pinne levererar. Det är annars vanligt att de små cigarrerna inte riktigt kommer upp i samma kaliber som de större syskonen men här måste man säga att Perdomo har gjort ett bra jobb. De främsta smakerna är av mörk choklad och rostat kaffe, det finn även en lätt pepprighet som kommer och går lite under rökningen. Cigarren passar fint ihop med ett kraftfullare kaffe eller en mörk rom. Den kan till och med fungera ihop med ett kraftigt vin, exempelvis ett amaroneDenna produkt har tyvärr utgått och går inte längre att köpa.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Medelbetyg
4
baserat på
6
st recensioner.

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Cigarrspecialisten.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Positiva värdeomdömen om tobaksprodukter får inte förekomma i recensioner och Cigarrspecialisten.se måste på grund av myndighetsbeslut censurera sådana ord.

"T******g rökstund i litet format. Lämnar en kaffe ton i smaken efter rökning. Fann lite peppar i 1/3 och 2/3 men inget som tar över."
"helt r*** i min smak, o****** smak känsla där den efter halva tillför/byter smaker.
P***** med espresso och 68% mörk choklad samt en sipp icke rökig scotch typ Benromach med sherry smaker."
"Trevlig rakt igenom. Mycket för liten peng."
Se fler recensioner...
Produkter

Handla

Information