New World (Nicaragua)

New World är en serie cigarrer från A.J. Fernandez, som även gör andra varumärken. Cigarrerna bjuder på en typisk karaktär för New World med den kraftfull kropp. Här bjuds det på mycket smak per krona och serien har snabbt blivit mycket populär. Du kan läsa mer om märket nedanför produkterna på denna sida.

Columbus seglade runt och “upptäckte” Amerika och de karibiska öarna. Med denna upptäckt så fann han även tobaken vilket snabbt väckte hans intresse. Snart kom tobaken till Europa och succén var ett faktum bland de välbärgade.

New World är en serie cigarrer från mycket välrenommerade cigarrhuset A.J. Fernandez. Han bestämde sig för att skapa denna serie för att hylla just upptäckten av tobaken i den nya världen (New World). Detta var första gången som A.J. Fernandez jobbade med blenden tillsammans med sin pappa, Ismael, och de har noga valt ut några av de bästa nicaraguanska bladen för dessa cigarrer.

Cigarrerna innehåller en inlaga som består av en blanding med blad från Ometepe, Condega och Estelí-regionen i Nicaragua. Ombladet är även det från Jalapa och det fina täckbladet är ett Nicaraguanskt oscuro.

Produkter

Handla

Information