Matilde (Dom. Rep.)

Matilde Cigars är ett premium cigarrmärke som har blivit mycket uppskattat av cigarrafficionados runt om i världen. Märket grundades av den dominikanska cigarrtillverkaren och mästaren José Seijas och har snabbt blivit känt för sin höga kvalitet och unika smakupplevelser. Märket Matilde Cigars erbjuder ett brett utbud av cigarrer, från milda till kraftfulla, för att tillgodose alla smakpreferenser. De mest populära cigarrerna från märket inkluderar Matilde Renacer, Matilde Serena, Matilde Oscura, och Matilde Quadrata.

José Seijas har varit en av de ledande cigarrtillverkarna i Dominikanska republiken i flera decennier. Han började sin karriär som cigarrmakare på La Aurora-fabriken i Dominikanska republiken på 1970-talet, där han senare blev chef för produktionen och ansvarade för tillverkningen av några av de mest populära cigarrerna på marknaden. Under sin tid på La Aurora upptäckte Seijas att han hade en passion för att skapa nya smaker och kvalitetscigarrer. Efter att ha arbetat på fabriken i över 40 år bestämde han sig för att starta sitt eget cigarrmärke - Matilde Cigars - år 2014.

Namnet "Matilde" kommer från Seijas hustru, som har varit hans stöd och inspiration genom hela hans karriär. Märket Matilde Cigars är en hyllning till henne och hennes betydelse för Seijas personliga och professionella liv. Matilde Cigars tillverkas enligt traditionella metoder och av högkvalitativa råvaror från Dominikanska republiken och Nicaragua. José Seijas och hans team är mycket noggranna när det gäller att välja de rätta tobakssorterna för att skapa den unika smaken som har blivit märkets kännetecken.

Matilde Renacer är en mild till medelstark cigarr som är tillverkad av tobak från Dominikanska republiken och Nicaragua. Cigarrerna har en rik och nötaktig smak med inslag av kaffe och choklad. Matilde Serena är en mild cigarr med en mild, mjuk smak och en rök som är mjuk och lätt att andas in. Matilde Oscura är en kraftfull cigarr med en djup och rik smak av kaffe, choklad och kryddor. Matilde Quadrata är en medelstark cigarr med en rik smak av kaffe, choklad, kryddor och läder.

Produkter

Handla

Information