Macanudo Orange Puritos lösplugg Macanudo Orange Puritos ask

Macanudo Orange Puritos

Denna lilla cigarr är Perfekt för stunder då man inte har så mycket tid över. Man ska dock inte låta sig luras av dess lilla format, denna cigarr bjuder på en ganska kraftfull kropp. Konstruktionen är gedigen och det är sällan problem med varken drag eller glödlinjen, man får helt enkelt en bekymmersfri stund utan att behöva fippla med tändaren.

Smakmässigt bjuds det främst på jordiga toner och med dessa serveras även en ganska tydlig kryddighet som blir extra märkbar vid retrohalering (alltså när man låter lite av röken passera ut genom näsan). Sist men inte minst så ligger det en lätt sötma i bakgrunden. Helheten skapar en smakprofil som är mycket balanserad. Det är relativt tydliga smaker och på grund av cigarrens lilla format så hinner det inte bli så stor komplexitet. Det man känner från början är i stort vad man även avslutar med.

Den låga komplexiteten tillsammans med den korta röktiden (för att vara en cigarr) gör denna pinne till den perfekta ”walk the dog”-cigarren. Alltså en cigarr för lite kortare stunder där man kanske inte har möjlighet att ge cigarren sin fulla uppmärksamhet, som när man exempelvis är ute och går med hunden.Denna produkt har tyvärr utgått och går inte längre att köpa.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Recensioner

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Cigarrspecialisten.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Positiva värdeomdömen om tobaksprodukter får inte förekomma i recensioner och Cigarrspecialisten.se måste på grund av myndighetsbeslut censurera sådana ord.

Produkter

Handla

Information