Macanudo Inspirado Petit Piramide lösplugg Macanudo Inspirado Petit Piramide låda

Macanudo Orange Petit Piramide

Macanudo Inspirado Petit Piramide är, som namnet antyder, småsyskonet till den fullvuxna piramiden i samma familj. Det mindre formatet gör den perfekt för det svenska klimatet då vi under det kallare halvåret kanske inte vill spendera ett par timmar ute med en cigarr. Inspirado som linje skapades av Macanudo för att de ville komplettera sina andra linjer med en som har mer smaker.

Konstruktion – Macanudo Inspirado Petit Piramide

Petit Piramide ger en fint intryck med ett täckblad som har läcker kola-färg och utan större ådror i bladen som skulle kunna påverka glödlinjen. När vi ändå är inne på glödlinjen så kan sägas att den går mycket jämnt och fint genom hela rökningen. Draget är karaktäristiskt för Macanudo, det vill säga åt det trögare hållet. Dock utan att vara besvärande på något sätt. På grund av formatet (piramide) så är cigarren känslig vid huvudet, så det kan finnas någon liten glipa eller löst blad längst ut på huvudet. Detta skapar dock inga problem för själva rökupplevelsen då de skadade delarna ändå ska snoppas bort.

Smaker – Macanudo Inspirado Petit Piramide

Smakerna är tydliga och kroppen ligger runt medium/full. Innan cigarren har värmts upp ligger det rätt mycket rena tobakssmaker men efter ett tag träder andra smaker fram. Främst kommer det jordiga smaker med viss kryddighet och toner av läder, även lite peppar ligger som accent i bakgrunden. Genom hela rökningen ligger en viss sötma och krämighet. Balansen mellan smakerna är ypperlig och ger en mycket angenäm upplevelse. Sötman ger en härlig dimension som bryter av lite av de mörkare smakerna.Denna produkt har tyvärr utgått och går inte längre att köpa.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Produkter

Handla

Information