Macanudo Inspirado Marevas Lösplugg Macanudo Inspirado Marevas Humipack

Macanudo Orange Marevas

Macanudo Inspirado Marevas är en välkonstruerad cigarr med lätta smaker. Av de cigarrer som finns i Inspirado-linjen så är Marevas den som har de lättaste smakerna och den lättaste kroppen. Detta är en cigarr som inte kräver din fulla uppmärksamhet utan som tillåter dig att göra annat samtidigt som du avnjuter den. Det finns helt enkelt inte den komplexitet eller tydlighet i smakerna som du annars skulle riskera att missa. Detta är inget negativt utan snarare tvärt om, få cigarrer ger dig denna valfrihet och det finns tillfällen då denna cigarr passar bättre än någon annan.

Varje cigarr kommer förpackad i så kallat Humipack, vilket betyder att de är vakumförpackade för att hålla länge även utanför en humidor.

Konstruktion – Macanudo Inspirado Marevas

Det ska sägas direkt, konstruktionen av denna cigarr är mycket bra. Det är hårt packad men utan att draget påverkas negativt. Tvärt om så är draget mycket bra och produktionen av rök är ymnig. Hela cigarren känns mycket solid och ger ett tryggt intryck. Doften från en otänd cigarr ger en lätt sötma men håller i övrigt tillbaka aromerna.

Smaker – Macanudo Inspirado Marevas

Marevas har en light/medium kropp med dragning åt light. Smakerna är återhållsamma och det finns inget som slår dig rakt i ansiktet. Det är svårt att dela upp denna cigarr i tredjedelar då komplexiteten inte är så stor. Det är i stort sätt samma smaker som ligger genom hela rökningen och de byter sällan plats med varandra. De främsta smakerna är av trä och jord med en viss nötighet. Då och då kommer det också en viss kryddighet, oftast i kombinatione med att den jordiga smaken tilltar. Som accent ligger även en viss sötma. Samtliga smaker är tunna och ger en elegant framtoning. De negativa smakerna av amoniak eller tjära går inte att hitta, vilket är bra. Det känns som att råvarorna till denna cigarr är av mycket bra kvalité. Smakerna i sig är ganska generiska, det vill säga man kan känna exempelivs träsmak men det är svårt att komma längre än så och försöka bedöma träslag. En lite annorlunda cigarr som är återhållsam men ändå mycket trevlig. Dess lätta kropp gör att den till och med skulle passa till en kall öl, vilket inte hör till vanligheterna gällande cigarrer.Denna produkt har tyvärr utgått och går inte längre att köpa.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Produkter

Handla

Information