Macanudo Inspirado Gigante Lösplugg Macanudo Inspirado Gigante Låda

Macanudo Orange Gigante

Macanudo Inspirado Gigante är, som namnet antyder, en bjässe till cigarr. Med en gördel på 60 så känner man sig verkligen speciell med denna skapelse mellan fingrarna. Precis som övriga cigarrer i Inspiradolinjen så är detta en lite smakrikare pinne än man är van vid från det annars så milda Macanudo-emblemet.

Konstruktion – Macanudo Inspirado Gigante

Konstruktionen är riktigt bra med ett fint drag genom hela rökningen. Cigarren har inga tydliga ojämnheter i rullningen, man känner inte att den skulle vara extra hård eller mjuk när man försiktigt gör klämtestet på den. Täckbladet skimrar vackert i en brun ton som liknar ljus kola. En viss oljighet finns och ådrorna i bladet är knappt märkbara. Ingen risk för att glödlinjen ska gå snett här, vilket också visar sig genom rökningen. Kort sagt, inget att klaga på när det kommer till konstruktionen.

Smaker – Macanudo Inspirado Gigante

Cigarren känns både mild och smakrik på samma gång, det kanske låter motsägelsefullt men det är svårt att förklara. Smakerna är tydliga men inte kraftiga så att säga. Samtidigt finns en krämighet som gör att cigarren känns mildare än vad den kanske är. Bland smakerna som dyker upp så bjuds man huvudsakligen på grästoner som blandas med lite peppar. Med pepparsmaker brukar det ofta också komma kryddighet (hetta) men den är inte så prominent i just denna pinne. På det hela taget så genererar cigarren mer eleganta smaker snarare än de mörkare robustare smakerna så som kakao och läder. Tar man sig tid att riktigt avnjuta denna cigarr så finns det fler accentsmaker att upptäcka än bara de huvudsakliga gräs- och peppertonerna. Då vi pratar om en gigantisk cigarr så kommer du säkerligen få möjlighet att hitta en hel del goda smaker, se till att du har gott om tid bara.Denna produkt har tyvärr utgått och går inte längre att köpa.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Produkter

Handla

Information