Lagarto Real 1052 lösplugg Lagarto Real 1052 låda öppen Lagarto Real 1052 låda

Lagarto Real 1052

Lagarto Real gör plånboksvänliga cigarrer som ändå bjuder på lite smaker. Man hittar en ren tobakssmak tillsammans med trä och lite läder. Det lilla formatet gör att cigarren passar för de flesta tillfällen. Många använder Lagarto Real som en vardagscigarr för att dels reducera kostnaden för sin hobby men också för att dess låga komplexitet gör att man kan puffa en cigarr utan att behöva ge den sin fulla uppmärksamhet i varje stund.

Konstruktion – Legarto Real 1052

Cigarren har ett litet kort och knubbigt format, vilket brukar vara populärt här uppe ni norr då vi inte vill ha så jättelång röktid stora delar av året. Täckbladet har ett rustikt utseende och känns ganska torrt då cigarren är en så kallad ”dry cured” och alltså har jästs med en torr process till skillnad från andra premiumcigarrer som kräver mer fukt. Detta gör också att hållbarheten utanför humidor blir längre på dessa cigarrer. Täckbladet har en del större ådror men är sammansatt på ett bra sätt med tanke på prisklassen. Draget är ganska lätt och glöden brukar vandra utan större behov av korrigering.

Smaker – Lagarto Real 1052

Lagarto Real 1052 är en så kallad medium filler och använder delar av blad istället för hela blad som premiumcigarrer rullas med. Detta gör att komplexiteten blir låg, smaker förflyttar sig alltså inte så mycket under resans gång utan det är ganska likt från början till slut. De smaker som finns håller en jämn nivå och man får bland annat stifta bekantskap med ren tobak tillsammans med trä. I bakgrunden kan man även hitta lite läder och peppar.



Denna produkt har tyvärr utgått och går inte längre att köpa.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Produkter

Handla

Information