Lagarto Real 1051 lösplugg Lagarto Real 1051 låda öppen Lagarto Real 1051 låda

Lagarto Real 1051

Lagarto Real tillverkar cigarrer som ska passa till vardagen och utan att göra för stora hål i plånboken. Deras Real 1051 är den minsta modellen som kommit till Sverige, med en röktid i regionen av 20 minuter. Men det kan givetvis variera beroende på hur snabb man är. Cigarren bjuder på en låg komplexitet och smaker av bland annat trä och ren tobak.

Konstruktion – Lagarto Real 1051

Då cigarren är så kallat “dry cured” så känns den väldigt torr, detta är helt normalt då denna tillverkningsprocess inte kräver samma fuktighetsnivå som de mer vanligt förekommande premiumcigarrerna i vårt sortiment. Utseendemässigt så ser cigarrerna rustika ut med en del knölar och större ådror, inte så konstigt med tanke på prislappen. Draget går lätt och glöden brukar hålla sig stabil genom hela rökningen.

Smaker – Lagarto Real 1051

Då detta är en medium filler så innehåller den delar av blad istället för hela blad. Detta gör att cigarrens regi, eller komplexitet, blir mycket lägre än en premiumcigarr. Det är med andra ord i stort sett samma smaker från början till slut. Den främsta smaken är den av ren tobak, men man hittar även lite toner av trä. Då och då kommer det in stänk av lite läder och peppar.Denna produkt har tyvärr utgått och går inte längre att köpa.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Recensioner

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Cigarrspecialisten.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Positiva värdeomdömen om tobaksprodukter får inte förekomma i recensioner och Cigarrspecialisten.se måste på grund av myndighetsbeslut censurera sådana ord.

Produkter

Handla

Information