La Rica No. 4 Petit Corona lösplugg La Rica No. 4 Petit Corona låda öppen La Rica No. 4 Petit Corona låda

La Rica No. 4 Petit Corona

La Rica No. 4 Petit Corona är en cigarr som ger fina smaker för pengarna. Dessutom i en bra konstruktion som inte förtar upplevelsen. Som vanligt från detta märke så är det riktigt bra valuta för pengarna. Formatet är mycket omtryckt på våra breddgrader då det ger en lagom lång paus i vardagen på omkring 30 minuter.

Konstruktion - La Rica No. 4 Petit Corona

Som vanligt när det kommer till La Rica så är konstruktionen riktigt bra, speciellt med tanke på den blygsamma prislappen. Det finns inga stora ådror och sömmarna sitter tätt och snyggt. Täckbladet har en fin gyllenbrun färg och glänser friskt och fint. Draget är åt det lite trögare hållet men utan att på något sätt hindra rökningen, och glöden går för det mesta jämnt och fint utan att man behöver justera i tid och otid.

Smaker – La Rica No. 4 Petit Corona

La Rica är kända för sina typiska nicaraguanska smaker och Petit Corona är inget undantag. Cigarren bjuder på den klassiska kryddigheten som bas, den kan dock uppnå en viss krämighet emellanåt vilket överraskar lite men skapar en fin kontrast. Utöver kryddigheten så är det främst läder och choklad som är mest framträdande. Smakerna är balanserade och dansar fint ihop på paletten.Denna produkt har tyvärr utgått och går inte längre att köpa.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Produkter

Handla

Information