La Rica Minutos lösplugg La Rica Minutos ask öppen La Rica Minutos ask

La Rica Minutos

Från Nicaraguanska La Rica så kommer denna lilla  cigarr som för med sig de klassiska smakerna av tobaken från detta land. Trots det lilla formatet är detta en handrullad long filler, och består alltså endast av hela tobaksblad. Den klassas som cigarr och inte som cigarill. Men man kan lätt bli lurad av förpackningen då de ligger i en liten plåtask, vilket annars är en vanlig förpackning för cigariller.  Den ger tydlig pepprighet som går mellan att vara ömsom kryddig och ömsom krämig. Övriga smaker som kan upptäckas är de av läder och choklad. Förhållandet mellan smaker och pris gör att detta är en mycket prisvärd cigarr. En perfekt pinne för de stunder då man inte har så mycket tid över eller för kortare utflykter när man exempelvis ska ta snabbrundan med hunden. Det lilla formatet och det blygsamma priset gör också denna cigarr till en av de där vardagscigarrerna som många av oss gillar att bryta av med för att hålla plånboken något sånär i schack. Denna produkt har tyvärr utgått och går inte längre att köpa.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Medelbetyg
2.5
baserat på
5
st recensioner.

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Cigarrspecialisten.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Positiva värdeomdömen om tobaksprodukter får inte förekomma i recensioner och Cigarrspecialisten.se måste på grund av myndighetsbeslut censurera sådana ord.

"Lättsam och mjuk. G**. Hårt drag och stökig glöd"
"Till en början väldigt trög i draget. På slutet öppna sen upp sig och producera mer rök. Då kom också smakerna fram mer. Väldigt mjuk men peppar på läpparna. Kaffe. Draget i början drar ner helheten"
"Brann upp ganska snabbt och var för min del alldeles för liten i tjocklek. Men inga fel alls g** som alla andra cigarrer man köpt. "
"Börjar ganska stark och kryddig, men övergår ungefär vid mitten till något blommaktigt. (Min första reaktion var: "Oh? Tvättmedel?")

Jämn glöd, Medium styrka och kropp."
Produkter

Handla

Information