La Rica Magnum Tubos lösplugg La Rica Magnum Tubos naken La Rica Magnum Tubos 10-pack

La Rica Magnum Tubos

Ännu en trevlig cigarr från La Rica. Denna gång i formatet Magnum som ger cirka 70 minuters njutning. Cigarren kommer i tub vilket gör den perfekt för att ta med sig till festen eller resan, där den annars riskerar att skadas. Tub gör också att cigarren blir ännu trevligare att ge bort som en liten present. Smakmässigt bjuds på en lite lättare kropp med kryddig peppar.

Konstruktion – La Rica Magnum Tubos

Konststruktionen på Magnum är riktigt bra, speciellt med tanke på prislappen. Cigarren är ganska stor och känns gedigen när man har den mellan fingrarna. Täckbladet har inga stora ådror och sömmarna ser förhållandevis täta och fina ut. Draget är även det bra och borgar för en rökning utan större behov av justering, glöden sköter sig bra med enbart några korta sessioner där den går något snett.

Smaker – La Rica Magnum Tubos

Precis som för övriga cigarrer från märket, och från Nicaragua generellt, så bjuds det på en härlig kryddighet. Bland smakerna så är det pepparn som står ut mest och får anses vara den huvudsakliga smaken i denna pinne. I början så är kryddigheten riklig för att senare lugna ner sig något och gå mer åt det krämiga hållet. Det är ungefär vid denna tidpunkt som accenter av läder och choklad kommer fram och ligger i bakgrunden. Smakprofilen är mycket bra för en typisk vardagscigarr som man avnjuta i farten utan att behöva lägga fullt fokus på cigarren hela tiden.Denna produkt har tyvärr utgått och går inte längre att köpa.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Produkter

Handla

Information