La Rica Gordito lösplugg La Rica Gordito låda öppen La Rica Gordito låda

La Rica Gordito

La Rica Gordito är en riktigt fet cigarr med sin gördelstorlek om 60. Det tar dryga timmen att röka denna pinne och det är en timme med en medelstor kropp och en smakprofil som är trevlig och inte kräver din fulla uppmärksamhet. Detta är en perfekt vardagscigarr för de tillfällen då du ändå har lite tid att avvara. Cigarren är perfekt när man ska vara ute, resa eller besöka vänner. Detta då smakprofilen inte kräver fullt fokus samt att priset är så lågt att den funkar fint som bjudcigarr och vardagscigarr.

Konstruktion - La Rica Gordito

Detta är som sagt en stor pinne och den känns gedigen när man håller den i handen. Täckbladet har en medelbrun färg och är fri från större ådror, även sömmarna är bra lagda och syns knappt. Huvan sitter bra på plats och gör att snoppningen går enkelt. Gällande snoppningen så kan det dock vara värt att tänka på att alla snoppare inte klarar detta stora format. Konstruktionen är bra, både drag och glöd är fullt tillfredställande och inget man nämnvärt behöver justera under rökningen.

Smaker – La Rica Gordito

På typiskt Nicaraguanskt manér så finns det en tydlig kryddighet genom hela rökningen, den är dock tydligast i början av cigarren för att sedan lugna ner sig något. Efter ett tag så blir cigarren mildare och en mjuk krämighet uppstår. Smak av svartpeppar ligger som en liten matta genom hela sessionen och tillsammans med denna bjuds man på lite lättare toner av läder och choklad.Denna produkt har tyvärr utgått och går inte längre att köpa.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Produkter

Handla

Information