La Rica Exquisitos lösplugg La Rica Exquisitos låda öppen La Rica Exquisitos låda

La Rica Exquisitos

La Rica Exquisitos är en prisvärd cigarr som ger en bra smakupplevelse för pengarna. Det lilla formatet passar bra för våra nordliga breddgrader då det inte alltid är så kul att sitta ute och puffa i flera timmar. Med tanke på det förmånliga priset så funkar denna cigarr även bra som vardagscigarr, smakprofilen gör att den inte kräver din fulla uppmärksamhet utan du har möjlighet att göra annat utan att missa en massa subtila smaker. En riktigt bra ”walk the dog”-cigarr med andra ord.

Konstruktion – La Rica Exquisitos

Täckbladet ser faktiskt riktigt fint ut, vilket är lite förvånande med tanke på prisklassen. Det har en medelbrun färg med endast ett fåtal mindre ådror. Huvan är ditsatt med bra precision och gör snoppningen tämligen enkel. Täckbladet är dock väldigt tunt så någon mindre spricka kan förekomma, det är oftast inget problem då de vanligen uppstår vid foten på cigarren vilket inte påverkar rökningen. Draget är bra och ligger åt det lite trögare hållet, men inte så trögt att det blir en belastning för rökningen. Som helhet en riktigt bra konstruktion.

Smaker – La Rica Exquisitos

Det främsta som man upplever är den klassiska nicaraguanska kryddigheten. Cigarren känns ömsom pepprig och krämig, det beror lite från pinne till pinne och tidpunkt under rökningen. Det finns alltså en viss dynamik i detta hänseende. När man kommit en bit in i cigarren så uppenbarar sig riktigt trevliga smaker av läder och choklad. Smakerna fungerar bra ihop och som helhet är smakupplevelsen verkligen tillfredställande, speciellt med tanke på prislappen.Denna produkt har tyvärr utgått och går inte längre att köpa.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Produkter

Handla

Information