La Ley (Nicaragua)

Typiskt för cigarrer från La Ley är karaktär, balans och äkthet. La Leys cigarrer glädjer aficionadons sinnen med en fast och harmonisk personlighet, tillsammans med en rund styrka, fulla och rika aromer samt en tydlig regi genom hela rökningen.

Deras blend innehåller endas blad av premiumkvalité från länderna Ecuador, Nicaragua, Honduras och ett hemligt land som de ej gått ut med. Blandningen skapar smaker som har en subtil karaktär men ändå är tydliga i sig själva, smakprofilen som helhet ger en söt och varm känsla.

Märket La Ley grundades redan på 1800-talet men låg länge i träda och startades upp igen under 1900-talet som en hyllning till den långa historian av cigarrproduktion. Från början var märket kubanskt men efter alla omvälvande situationer som skett på ön så har nu märket sin hemvist i Nicaragua. För över 100 år sedan odlande man tobak och gjorde cigarrer med naturen som utgångspunkt. Man ville bara göra cigarrer utifrån det som naturen kunde ge, inga tillsatser eller andra genvägar. Kort sagt en äkta cigarr. Kvalité var det absolut viktigaste och detta genomsyrade varje del av processen. Att skapa en cigarr har för La Ley alltid varit en process utan kompromisser. När La Ley pånyttföddes som märke så har man återigen följt det traditionella och naturliga tillvägagångsättet som skapats av de tidigare generationerna. Detta inkluderar odling, skörd, torkning, fermentering, klassificering, andra fermenteringen, lagring, blend och rullning. Även miljön för cigarrproduktionen har noga valts ut för att vara så lik den ursprungliga som möjligt.

Produkter

Handla

Information