Juan Clemente Panatelas lösplugg Juan Clemente Panatelas låda öppen Juan Clemente Panatelas låda

Juan Clemente Panatelas

Detta är märkets minsting och är i form av en elegant panetela. Den är dock ganska lång så röktiden ligger ändå upp emot en timme. Juan Clementes cigarrer är lite speciella då de är några av de få cigarrer som passar med en öl. Vanligtvis slår cigarrerna ut ett öl men dessa milda cigarrer med sina toner av flora passar bra till ett öl som är rikt på humle. Kan vara värt att prova.

Konstruktion Juan Clemente Panetelas

Detta är minstingen från Juan Clemente och panetelas är ganska svåra att rulla på grund av att de är så tunna. Dock så har denna cigarr en övergripande bra konstruktion, täckbladet har en rustik karaktär och är lite småknöligt med relativt framträdande ådror. Det känns dock som att uttrycket passar cigarren och den känns gammaldags på något charmigt sätt. Gällande rökningen så är den till största delen bekymmersfri, glöden går bra utan att man behöver justera för ofta. Draget är även det bra och rökproduktionen gör sitt jobb med att förmedla smakerna.

Smaker - Juan Clemente Panetelas

Övergripande kan man säga att cigarren har en vegetarisk karaktär, med flora och örter. De mest framträdande smakerna är av trä och en ganska mörk jordton. Utöver dessa smaker så kommer det lite accenter av sötma och ibland även viss krämighet. Det hela får en slutkläm med Juan Clementes typiska kryddighet. Smakprofilen passar bra ihop med en öl som har hög beska och alltså innehåller mycket humle. Exempelvis en Pale Ale, som ju brukar ha en rätt blommig karaktär.Denna produkt har tyvärr utgått och går inte längre att köpa.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Produkter

Handla

Information