Juan Clemente Grand Corona lösplugg Juan Clemente Grand Corona låda öppen Juan Clemente Grand Corona låda

Juan Clemente Grand Corona

Ännu en cigarr från Juan Clemente som med sin kryddiga karaktär och tydliga toner av trä och jord försöker förföra sina avnjutare. Detta format ligger mitt emellan deras Churchill och Panetela och är således den gyllene medelvägen för många. För dig som gillar lite ovanligare märken och en mild kropp så är detta något som du i alla fall måste prova.

Konstruktion - Juan Clemente Grand Coronas

Denna cigarr har ett ganska rustikt utseende med ett täckblad som har lite ojämnheter och en del synliga ådror. Detta är dock inget som påverkar rökningen i någon större utsträckning utan det är mer en optisk uppfattning. Draget är fint och passar storleken på cigarren bra, glöden går relativt bra men kan behöva någon justering ibland för att ligga helt rakt och fint. Rökproduktionen är god och klarar av att leverera de fina smakerna. Cigarren har en enkel och stilren gördel där färgen dessutom matchar fint med täckbladets färg.

Smaker - Juan Clemente Grand Coronas

Cigarren bjuder på en ganska mild kropp där det främst är toner av trä som är framträdande. Det ligger också en rustik jordig karaktär under hela rökningen. Den, för märket, signifikanta kryddiga karaktären finns också med. Cigarren tenderar att brinna ganska snabbt så man får ta det lite varligt för att den inte ska överhettas och smakerna förstöras.  Denna produkt har tyvärr utgått och går inte längre att köpa.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Produkter

Handla

Information