José Martí Robusto lösplugg José Martí Robusto låda öppen José Martí Robusto låda

José Martí Robusto

Med sin unika smaksignatur och det klassiska Robusto-formatet så har denna cigarr blivit mycket populär. Ett lite annorlunda märke som sticker ut och som dessutom har ett mycket bra pris. Jose Martí anses av många vara ett av de bättre märkena i den lägre prisklassen och vi är beredda att hålla med.

Konstruktion - Jose Martí Robusto

Rent utseendemässigt så är cigarren relativt rustik med ett ganska ojämnt täckblad och en del ådror. Doften är dock härlig och när man tänder cigarren så märker man att utseendet inte berättar hela sanningen. Konstruktionen är mycket bra och glöden går oftast jämn genom hela rökningen. Draget är också bra och borgar för en bekymmersfri upplevelse utan att man behöver ta i för kung och fosterland eller att cigarren blir för het.

Smaker - Jose Martí Robusto

Som bas så ligger smaker av jord och cederträ, denna bas ligger kvar genom hela rökningen och får då och då sällskap av andra accenter. Bland annat så kommer det en viss kryddighet som får det att pirra lite lätt på läpparna. Det bjuds också på lite sötma som delvis vägs upp av en mycket liten men naggande god bitterhet från en ton av kaffe. Smakerna spelar bra ihop och kombinationen ger en ganska annorlunda upplevelse, på ett positivt sätt. Kroppen är ganska lugn så det är inget kraftpaket man har att göra med. För denna upplevelse och smaker så måste man säga att man får mycket för pengarna.Denna produkt har tyvärr utgått och går inte längre att köpa.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Medelbetyg
3
baserat på
7
st recensioner.

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Cigarrspecialisten.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Positiva värdeomdömen om tobaksprodukter får inte förekomma i recensioner och Cigarrspecialisten.se måste på grund av myndighetsbeslut censurera sådana ord.

"En helt klart u************d cigarr. Aldrig har Jag blivit så p*******t överraskad. Röktiden på 45-60 minuter och konstruktionen alltid felfri, u*******r många andra mycket dyrare Nicaraguaner."
"T*****g vardags n******g. g****r trädsmaken som håller sig konstant genom rökningen. f**t luftflöde genom hela pinnen och brann f**t och jämt"
"B** bjudcigarr till en nyfiken kompis. Konstruktionen var ö*** förväntan med lätt drag och jämn glöd genom hela pinnen. Ceder är den dominerande smaken med en liten ton av peppar mot slutet. Återigen, b** bjud- och nybörjarcigarr (förutsatt att personen g***** cedersmak, vilket jag personligen ej gör)"
Se fler recensioner...
Produkter

Handla

Information