José Martí (Nicaragua)

Detta klassiska märke har med bravur klarat tidens tand med sin fina handgjorda kvalité av nicaraguansk och dominikansk tobak. Jose Martin är en svårslagen cigarr när det kommer till smak, kvalite och pris. De innehåller en komplex blandning av tobak från flera olika länder, här får du en fin smak, härlig eftersmak och superb arom till ett mycket fördelaktigt pris.

På den gamla goda tiden, när detta märke skapades så handlade cigarrökning om att ta det lugnt och bara njuta. Det var inte samma intensiva arbete och stressande kring att få fram de mest unika smakerna eller största cigarrerna. Det var inte heller en tävling i hippast förpackning utan cigarrerna buntades oftast bara ihop. Cigarrer avnjöts för vad de var, en nöjesfylld avkoppling för personer som vill sakta ner i vardagen. Jose Martin har inte förändrats genom alla dessa år, detta är märkets största styrka.

 

Typisk för cigarrer från Jose Martin är att de brinner långsamt och svalt, allt för att träffa paletten med klassiska smaker där främst kryddighet och sötma slåss om utrymmet. Det är inga komplicerade cigarrer men tillräckligt komplexa för att ge dig en härlig upplevelse i vardagen. Nybörjare kommer att uppskatta den medelkraftfulla kroppen och de enkla med härliga smaken. För mer erfarna cigarrökare så kommer även de uppskatta dessa fina pinnar och det mycket förmånliga priset som gör märkets cigarrer till utmärkta vardags-cigarrer. Prova gärna en Jose Martin med en Skotsk whisky eller en Bourbon.

Produkter

Handla

Information