Jose L. Piedra Nacionales Låda Jose L. Piedra Nacionales 5 Pack

Jose L. Piedra Nacionales

De flesta cigarr aficionados har ett favoritmärke för budgetcigarrer. Jose L. Piedra är ett av de första märkena som brukar nämnas. Extremt bra priser även om cigarrerna kommer från Kuba och är handgjorda. Priset kan hållas nere genom att det är short fillers. Med priset för en Jose L. Piedra Nacionales så kan man alltid känna att man har råd med en bra cigarr och ofta används denna cigarr i sammanhang där man kanske inte hinner luta sig tillbaka och riktigt fokusera på rökningen. Ett vanligt användningsområde är pokerkvällar, eller en sen natt nere vid stranden tillsammans med vännerna och en gitarr. Nacionales passar bra med, i stort sätt, vilken dryck som helst. Öl har dock visat sig vara extra trevligt, och då främst en Ale.

Konstruktion - Jose L. Piedra Nacionales

Täckbladet har ett härligt oljigt intryck, ytan är rustik med en del synliga ådror. Färgen är mediumbrun och skimrar fint tack vare den oljiga ytan. Inlagan är jämt spridd i cigarren och borgar således för en fin glöd. Draget är fint och glöden behöver inte justeras speciellt många gånger. Cigarren känns solid när man håller i den och ger ett riktigt fint intryck för en pinne i denna prisklass.

Smaker - Jose L. Piedra Nacionales

Nacionales är fin och jordig i smaken, vilket är ganska typiskt för Jose L. Piedra, och något som många anser är deras starkaste kort. Det finns också en viss sälta och själva smakupplevelsen ger en känsla av att man är ute på plantagen och arbetar. Ungefär halvvägs in så kommer det lätta smaker av kakao, förutom detta så utvecklas inte smakerna nämnvärt. Man kan känna vissa toner av flora som kommer igenom då och då. Det finns inte så många dimensioner av smaker i denna cigarr utan den är ganska så jämn genom hela rökningen. Det är också denna jämnhet som gör att minnena från tidigare gånger man rökt denna cigarr lockas fram igen av den bekanta smaken.Denna produkt har tyvärr utgått och går inte längre att köpa.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Produkter

Handla

Information