Hoyo de Monterrey Hoyo Des Dieux

Gillar du lätta naturliga smaker av trä och flora så är detta precis rätt för dig. Hoyo de Monterrey Hoyo Des Dieux har fått fantastiska recensioner runt om i världen och en sökning på Google visar detta tydligt. Hoyo Des Dieux har många och tydliga smaker men utan att bli stark, dess kropp ligger runt medium. Denna cigarr kan, med fördel, avnjutas med en single malt som exempelvis en 10-årig Talisker. En kopp kaffe fungerar också fint, då gärna en blandning som är lätt till medium i smak.

Konstruktion - Hoyo de Monterrey Hoyo Des Dieux

Denna corona grande ser fantastisk ut, täckbladet är slätt med endast ett fåtal skönhetsfläckar och utan större ådror i bladet. Draget är så gott som perfekt och det är väldigt sällan denna modell dras med problem med just draget trots dess ganska smala utförande med en gördelstorlek om 42. Klämmer man lite lätt på cigarren så känner man att den är fast och fin utan ojämnheter längs fot till huvud.

Smaker - Hoyo de Monterrey Hoyo Des Dieux

Hoyo Des Dieux har en rik bouquet av smaker, som en grundsmak ligger toner av flora och dessa håller i under hela rökningen. Redan från början möts man av mörk choklad och svartpeppar. Smakerna är inte överväldigande utan mycket sofistikerade, cigarren skriker inte efter uppmärksamhet utan låter dig själv hitta anledningen till att detta är en fantastisk cigarr.

Under andra tredjedelen brakar smakbatteriet av på allvar. Nu kommer rika fruktiga smaker med toner av vanilj, kanel, plommon och rostade marshmallows. Det är knappast svårt att förstå att denna kombination är extremt välbalanserad och så välsmakande att håret krullar sig i nacken.

Under sista biten så kommer toner av kryddor tillsammans med den vanilj och kanel som även fanns tidigare. Komplexiteten i denna cigarr är stor och smakerna många. Dock ligger kroppen runt medium så det är ingen stark cigarr. Förutom till en single malt eller kaffe så passar cigarren utmärkt som ett avslut på en lättare middag.Denna produkt har tyvärr utgått och går inte längre att köpa.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Produkter

Handla

Information