Dunhill 1907 Toro lösplugg Dunhill 1907 Toro låda öppen Dunhill 1907 Toro låda

Dunhill 1907 Toro

Med sin smakfulla tobak och fantastiska konstruktion så har serien 1907 från Dunhill tagit marknaden med storm. Cigarrernas förmåga att attrahera både nybörjare och proffs kan inte ses än annat som en succé för den förhållandevis nya serien. Trots att märket Dunhill har anor från just 1907 så är det inte förens nu de fått en renässans och börjat utveckla nya produkter på marknaden. Något som många cigarrintresserade tackar dem för.

Konstruktion – Dunhill 1907 Toro

Konstruktionen på denna cigarr är inget annat är fantastisk. Draget har det där perfekta motståndet för att kunna ge precis rätt mängd rök men utan att gå varm, mycket bra avvägd med hänsyn till cigarrens format. Glöden går med en snygg rak linje och tillfällen då man måste justera är mycket sällsynta. Utseendemässigt så har täckbladet en härlig mörk nyans med en lätt oljighet. Ådrorna i bladet är mycket små och sömmarna är också väl dolda, det mörka bladet hjälper till att dölja eventuella skönhetsfläckar.

Smaker – Dunhill 1907 Toro

Karaktären på denna cigarr är pepprig, det ligger som ett genomgående tema över hela rökningen. Till detta serveras riktigt fina toner av trä och läder, med accenter av fint rostat kaffe och kakao. Det är inga jättestora variationer i smaker under rökningen utan de smaker man har under första tredjedelen är ungefär de samma som lämnar paletten när man lägger ifrån sig cigarren vid rökningens slut. Däremot byter smakerna plats en del och skapar en fin dynamik. Framförallt mot slutet av cigarren så når man ett crescendo som är otroligt behagligt att få uppleva.Denna produkt har tyvärr utgått och går inte längre att köpa.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Recensioner

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Cigarrspecialisten.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Positiva värdeomdömen om tobaksprodukter får inte förekomma i recensioner och Cigarrspecialisten.se måste på grund av myndighetsbeslut censurera sådana ord.

Produkter

Handla

Information