Dunhill 1907 Titan lösplugg Dunhill 1907 Titan låda öppen Dunhill 1907 Titan låda

Dunhill 1907 Titan

Dunhill Titan är minstingen i 1907-familjen och även den som blivit mest populär på våra breddgrader där vädret inte alltid tillåter en att stå ute och röka i flera timmar. Trots sitt lilla format så erbjuder denna pinne samma fantastiska smaker som övriga familjen, detta tillsammans med en konstruktion som får många andra märken att blekna i jämförelse. Cigarren har inte funnits så länge på marknaden men har redan tagit emot mycket väl och har även en blend som känns mycket samtida.

Konstruktion - Dunhill 1907 Titan

Dunhill är kända för att göra riktigt välkonstruerade cigarrer och denna Titan är inget undantag. Utseendemässigt så blir man sugen bara av blotta åsynen av det mörka chokladbruna täckbladet. Bladet har inga synliga skönhetsfläckar, ådrorna i bladet är små och man får anstränga sig för att se sömmarna. Gällande drag och glöd så är båda i det närmaste perfekta, draget har ett motstånd som är precis lagom och glöden går som ett streck genom hela rökningen.

Smaker – Dunhill 1907 Titan

Titan är, som sagt, minstingen i familjen men bjuder trots det på samma härliga smaker som övriga syskon. Det som skiljer är snarare när smakerna levereras, generellt kan man säga att Titan blir en mer kompakt version av sina större motsvarigheter. Pepprigheten ligger som ett genomgående tema och har sällskap av rostat kaffe, läder, trä och lite choklad. Vid retrohalering så blir pepparn än mer påtaglig. Smakerna balanserar mycket fint med varandra och når sin kulmen mot slutet av rökningen. Förhöj gärna upplevelsen ytterligare med en kraftigare dryck till så som mörkrostat kaffe, rom, whisky eller ett fylligt vin.Denna produkt har tyvärr utgått och går inte längre att köpa.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Produkter

Handla

Information