Dunhill 1907 Rothchild lösplugg Dunhill 1907 Rothchild låda öppen Dunhill 1907 Rothchild låda

Dunhill 1907 Rothchild

Ännu en cigarr från Dunhills 1907-serie. Precis som övriga så bjuder den på kraftfulla smaker som är extremt välbalanserade. Har du inte provat en 1907:a ännu så är det verkligen dags. Denna short robusto är ett mycket omtyckt format av oss här uppe i norr. Cigarren ger fullgoda smaker men tar inte en evighet att röka. Med perfekt konstruktion och härliga smaker så är detta en cigarr vi rekommenderar varmt.

Konstruktion – Dunhill 1907 Rothchild

Cigarren ser mycket inbjudande ut med ett mörkt chokladbrunt täckblad som är lätt oljigt och utan större ådror, även om det har ett visst rustikt utseende. Draget är så perfekt som det kan bli med en viss tröghet som underlättar för ett bra tempo när man avnjuter pinnen. Glöden går ett streck och det finns ingen anledning att korrigera, om den mot förmodan skulle börja vobbla något så korrigerar den sig själv inom ett par puffar.

Smaker – Dunhill 1907 Rothchild

Smakerna är i princip de samma som i övriga familjen men det mindre formatet gör att den tidiga pepprigheten lugnas ner något snabbare och att man istället för stifta bekantskap med trä och läder vid ett tidigare skede. En bit in kommer också rostat kaffe och lite choklad. Pepparn finns alltid kvar under hela rökningen och mot slutet tilltar smakerna av härligt kaffe och choklad. Texturen blir också mer len mot slutet. Kroppen är medium till full beroende på hur väljer att avnjuta cigarren, vid retrohalering så får du ut mer peppartoner och dessa blandar sig med övriga aromer till en full kropp. Väljer du istället att bara puffa i makligt tempo så får du en mer medium/full upplevelse.Denna produkt har tyvärr utgått och går inte längre att köpa.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Produkter

Handla

Information