Drew Estate KFC Swamp Thang Robusto lösplugg Drew Estate KFC Swamp Thang Robusto 10-pack

Drew Estate KFC Swamp Thang Robusto

Drew Estate att tagit ett fast grepp på “fire cured”-delen av cigarrmarknaden och har förfinat sin produktlinje till att inkludera mer distinkta produkter, ofta i kombination med läcker förpackning och innovativ marknadsföring. Swamp Thang är verkligen inget undantag. Förpackningen pryds av en läskig bild som skulle kunna va hämtad från en gammal serietidning, närmast till hands ligger såklart original-träskmonstret själv, Swamp Thang. Kort sagt är den här cigarren ett måste för alla puffande monsterdiggare.

Konstruktion - Drew Estate KFC Swamp Thang Robusto

Det som slår en vid första anblick är det ovanliga utseendet där det ljusgröna candela-täckbladet sticker ut. Den sista tredjedelen av cigarren täcks av ett mörkbrunt, eldtorkat täckblad och Drew Estate är faktiskt den första premiumtillverkaren att blanda just candela och “fire cured”.

Direkt när man öppnar cellofanet så möts man av den rökiga doften av en väl inkörd brandbil med några stänk av gödsel på. Draget känns lagom med ett lätt motstånd och glödlinjen kan behöva någon liten extra korrigering under röktiden. Kontrasten mellan det gröna och bruna är verkligen tjusig och utseendet kommer verkligen dra uppmärksamhet till sig i cigarrsällskap. Om inte den rökiga doften redan gjort det dvs...

Smaker - Drew Estate KFC Swamp Thang Robusto

Monstret bjuder till en början på en lite söt, blommig rökighet som övergår till en lätt bondgårdston när cigarren blivit lite varmare. Den rökiga bakgrunden är konstant och en liten kryddighet byggs upp under röktiden. Dock har retrohaleringen, i kontrast till de flesta nicaraguanska cigarrer, knappt någon kryddighet i sig. Cigarren är relativt konsekvent under röktiden och endast svaga toner av peppar och motorolja bryter in för att röra om i grytan.Denna produkt har tyvärr utgått och går inte längre att köpa.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Medelbetyg
3.5
baserat på
4
st recensioner.

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Cigarrspecialisten.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Positiva värdeomdömen om tobaksprodukter får inte förekomma i recensioner och Cigarrspecialisten.se måste på grund av myndighetsbeslut censurera sådana ord.

"Skulle ha tänkt mig för innan jag la dessa tillsammans med mina andra cigarrer i humidoren. Alla har denna "fire cured" lukt nu..."
"Spicy and green but overrated. Burns unevenly, the construction may not correspond to the price. Bit too much nicotine imo, but maybe good to share. There are better-tasting cigars for less, such as Alonso Menendez Robusto. Worth it for St. Patrick's Day, or just to have a green cigar."
"Denna får full p*** av mig.
f** rökproduktion och g*****n kvalite.
Fick smaker av rökig whiskey och gräs/hö.
Lång och f** eftersmak.
En annorlunda cigarr med karaktär"
Produkter

Handla

Information