Drew Estate Acid Mega lösplugg Drew Estate Acid Mega låda öppen Drew Estate Acid Mega låda

Drew Estate Acid Mega

Acid-serien från Drew Estate är smaksatta cigarrer, Acid Mega tenderar att ge en känsla av potpourri. Utöver detta så finns det en kraftigt förhöjd sötma då man även sötat tobaken. Dessa cigarrer är således inte för alla, det är dock svårt att veta om man kommer gilla dem eller ej om man inte provar. Det är en mycket speciell karaktär.

Konstruktion – Drew Estate Acid Mega

Detta är storasyskonet till Acid Blondie och har således lite längre röktid som ligger runt 60 minuter. Cigarren har ett mellanbrunt täckblad som är fritt från stora ådror, även sömmen sitter nästan osynlig. Pinnen känns ganska löst packad men är jämnt fördelad över kroppen och ger ändå en bra känsla i handen. Draget ligger där man kan förvänta sig, varken för trögt eller för löst och glödlinjen går för det mesta rakt utan större behov av manuell justering. Cigarren ger ifrån sig rikligt med rök.

Smaker – Drew Estate Acid Mega

Det första man slås av är den annorlunda karaktären. Detta är helt klart inte en cigarr för alla. Det finns en liten ton av peppar tillsammans med smaksättningen som är blommig och örtig. Detta ringas in av en stor sötma, där det är tydligt att sötman inte kommer naturligt från tobaken utan är extra tillsatt. Texturen är ganska krämig och gräddig med en touch av smörighet. Det är inte så mycket komplexitet utan det är i stort sett samma smaker rakt igenom. Med undantag för sista tredjedelen då smaksättningen börjar avta lite och de naturliga tonerna från tobaken börjar komma igenom lite mer.Denna produkt har tyvärr utgått och går inte längre att köpa.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Produkter

Handla

Information