Don Diego Coronas Major lösplugg Don Diego Coronas Major låda öppen Don Diego Coronas Major låda Don Diego Coronas Major naken

Don Diego Coronas Major

Som vanligt från Don Diego så har vi här en cigarr som har en lätt karaktär med lite mer försiktiga smaker och en len karaktär. Det är alltså ingen smakbomb vi pratar om och komplexiteten får anses ganska låg. Det är inga stora skiftningar i smakerna genom resans gång även om det finns en tydlig regi genom hela rökningen.

Konstruktion – Don Diego Coronas Major

Cigarren har ett ganska ljust täckblad som är lent och prydligt utan större ådror eller synliga sömmar. Det finns inte heller många skönhetsfläckar. Cigarren känns medelhårt rullad och tobaken är jämnt fördelad över cigarrens längd. Draget ligger åt det lite lättare hållet men utan att vara för lätt, det finns alltså ett visst motstånd. Glödlinjen går rakt genom hela rökningen och ger inte upphov till någon manuell justering.

Smaker – Don Diego Coronas Major

Den generella smakprofilen på denna cigarr är lätt och karaktären är len. Eftersmaken ligger inte kvar så länge utan smälter bort ganska snabbt. I början är det främst lätta toner av trä som kommer fram, här finns också lite peppar som ligger med i bakgrunden. Eftersmaken har mer en ren tobakskaraktär tillsammans med lite sötma. Röken tillsammans med de lätta smakerna ger en len känsla utan att bli för krämig. En bit in i cigarren så börjar den försiktigt öppna upp sig lite, det kommer fram lite nötighet medan sötman tilltar lite. Cigarrens sista del ger en lätt förändring i karaktären då smakerna blir något djupare och ”mörkare”. Det kan delvis bero på att nötigheten får en mer rostad karaktär.Denna produkt har tyvärr utgått och går inte längre att köpa.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Recensioner

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Cigarrspecialisten.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Positiva värdeomdömen om tobaksprodukter får inte förekomma i recensioner och Cigarrspecialisten.se måste på grund av myndighetsbeslut censurera sådana ord.

"Tyvärr något större cigarill. Inte prisvärt. Passar mer som hobby cigarr för nybörjare då smaken är cigarett tobak rakt egenom."
Produkter

Handla

Information