Davidoff Black Band LE 2022 singel Davidoff Black Band LE 2022 låda öppen Davidoff Black Band LE 2022 låda

Davidoff Black Band LE 2022

Black Label är ett koncept som introducerades av Davidoff 2019. Detta bestod i att de tog tre olika cigarrserier, Nicaragua, Escurio och Yamasá som skulle representera de tre elementen eld, vatten och jord. Nu är det alltså dags för Black Band, som är uppföljaren. Tanken är att alla de tre tidigare serierna ska mötas i en och samma cigarr.

Tobaken kommer från Brasilien, Nicaragua och Dominikanska Republiken, blenden ger en intensiv och komplex cigarr med många olika smaker, som dessutom kommer och går samt byter plats med varandra i ett högt temp. Man kombinerar det söta och kryddiga från brasilien med det bittersöta från Nicaragua och det komplexa från Yamasá. Som vanligt från Davidoff så är det gjort med hög noggrannhet och smakerna balanserar utan att tippa över åt något håll.

Rent smakmässigt så bjuds det bland annat på läder, cederträ, kaffe, mörk choklad och nötter. Röktiden är c:a 90 minuter och kroppen ligger runt medium/full. Om du köper en låda så kommer cigarrerna i en trälåda med 12 stycken cigarrer.

Format: 140 x 23 mm (Gran Toro)

Täckblad: Ecuador

Omblad: Brazil Seco (Brasilien)

Inlaga: Hybrid 20-20 Seco, San Vicente Mejorado Visus (Dom. Rep.), Esteli visus, Jalapa Visus (Nicaragua), Matafina Seco (Brasilien)Denna produkt har tyvärr utgått och går inte längre att köpa.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Produkter

Handla

Information