Davidoff 702 Aniversario Special R lösplugg Davidoff 702 Aniversario Special R 4-pack Davidoff 702 Aniversario Special R 4-pack öppet

Davidoff 702 Aniversario Special R

Aniversario Special R erbjuder Davidoffs klassiska elegans i ett smakrikare och mer intensivt paket. 702-serien, som lanserades 2017, använder sig av de mest populära formaten i Davidoffs sortiment med skillnaden att täckbladet är det mer våghalsiga Ecuador 702 och innanmätet utgörs av piloto och seco för en snäppet mildare men mer komplex helhetsbild. 702-täckbladet odlas i Ecuadors bördiga, vulkaniska jord och är en hybrid av tre kubanska tobaksplantor.

Konstruktion - Davidoff 702 Aniversario Special R

En lite kortare variant av det man vanligtvis klassificerar som robusto med ett slätt täckblad med en tydlig söm. Färgen är vackert brun med en liten släng av röd-orange och en svagt oljig lyster. Glödlinjen går rakt som en nordkoreansk militärparad och eventuella avfällingar rycks kvickt tillbaka in i ledet. Draget är lätt och cigarren genererar rikligt med rök.

Smaker - Davidoff 702 Aniversario Special R

Vi möts av en direkt av smaker som täcker hela paletten medan Davidoffs karaktäristiska mustighet kommer och går. Vidare blir smaken rundare och sötare och man kan hitta ceder, pekannöt och espresso. I sista tredjedelen kan det vara en god idé att hälla upp ett glas smarrig dryck för här blir cigarren lite torrare med smaker som bär, läder, grädde och jord. Resan genom hela cigarren kantas av subtila övergångar mellan de många olika noter som infinner sig.Denna produkt har tyvärr utgått och går inte längre att köpa.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Produkter

Handla

Information