Conquistador Bomber Lösplugg Conquistador Bomber Naken Conquistador Bomber 10-pack

Conquistador Bomber

Det första som slår en när man håller i en Conquistador Bomber är det lite ovanliga formatet, ett intressant tilltag som tillför lite wow-upplevelse. I övrigt så är cigarren en trevlig bekantskap som gärna ger en rofull stund utan att försöka ta för mycket uppmärksamhet. Perfekt för en liten vilostund när man kanske vill slå sig till ro och läsa utan att hela tiden bli distraherad eller behöva koncentrera sig för att hitta alla smaker. 

Konstruktion – Conquistador Bomber

Konstruktionen känns bra och ett klämtest visar på en väl och jämnt packad cigarr. Täckbladet har några mindre skavanker men det är endast kosmetiska ting och inget som påverkar cigarrens prestation under rökningen. Av någon anledning är det också vanligare att tubos har något med skönhetsdefekter än vanliga ”nakna” cigarrer. Kanske för att presentationen främst sker genom uppvisning av tuben som omsluter cigarren. Cigarren producerar bra med rök och glödlinjen går relativt jämnt genom hela rökningen, utan större behov av några korrigeringar. Draget är även det i linje med vad vi skulle vilja säga är normalt. Kort sagt, en bra konstruktion. Speciellt med tanke på den blygsamma prislappen.

Smaker – Conquistador Bomber

Bomber är en enkel cigarr utan en massa krussiduller, de smaker då får är de som ligger kvar genom hela rökningen. Komplexiteten är alltså inte så stor, vilket betyder att du inte har en massa smaker som kommer och går utan det du känner i början är i stort sätt vad du kommer känna i slutet av rökningen också. Man kan säga att det finns två huvudsakliga smaker i denna cigarr. Den ena är toner av kakao fast med mer sötma och krämighet som nästan ger mer av chockladtoner. Detta ackompanjeras av en pepprighet, dels själva kryddan men också det där lilla stinget på läpparna. Detta blir extra tydligt vid retrohalering när man låter lite av röken gå ut genom näsan. Smakerna är välbalanserade och spelar bra ihop.Denna produkt har tyvärr utgått och går inte längre att köpa.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Produkter

Handla

Information