Condega Serie F Piramide lösplugg Condega Serie F Piramide låda öppen Condega Serie F Piramide låda

Condega Serie F Piramide

Många säger att Condega smakar som om den skulle kosta minst det dubbla, det är ett utlåtande som Condega kan vara stolta över. Deras modest prissatta cigarrer ger stora smaker förpackat i en elegant profil med en ganska lätt komplexitet. Cigarren kräver inte din fulla uppmärksamhet men har tillräckligt med regi för dig som ändå vill lägga fokus på den.

Konstruktion – Condega Serie F Piramide

Cigarren känns gedigen i handen och jämnt packad längs med kroppen. Det mellanbruna täckbladet är fritt från större skönhetsfläckar och sömmen sitter nästan osynligt på plats. Det finns inga större ådror som förtar från intrycket. Draget är typiskt för Condega, det vill säga åt det lite lättare hållet. Glöden går jämnt genom hela sessionen och ger inte upphov till någon manuell justering. Condega är kända för att vara vassa när det kommer till konstruktionen på deras cigarrer och Serie F Piramide är inget undantag.

Smaker – Condega Serie F Piramide

Condegas adelsmärke består i en ganska stor kropp med relativt låg komplexitet. Serie F Piramide ämnar inte bryta mot denna tradition. Här hittar man en medium/full kropp med riklig rökproduktion som förmedlar smaker av främst kaffe och trä. En bit in blir även lite andra smaker mer framträdande, bland annat gräs och en ren tobakssmak. Kryddigheten ligger under medel. Cigarrens sista tredjedel är den som sticker ut mest, här börjar accenterna ta allt mer plats och sötman tilltar vilket ger profilen en annan karaktär. För att vara en nicaraguans puros (endast tobak från Nicaragua) så är detta en förvånansvärt elegant cigarr i sina smaker, balansen mellan kryddighet, sötma och rökproduktion ger ett mer lent uttryck än vad man är van vid från landet.Denna produkt har tyvärr utgått och går inte längre att köpa.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Recensioner

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Cigarrspecialisten.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Positiva värdeomdömen om tobaksprodukter får inte förekomma i recensioner och Cigarrspecialisten.se måste på grund av myndighetsbeslut censurera sådana ord.

Produkter

Handla

Information