Condega Serie F Aresenio Robusto Edicion Limitada lösplugg Condega Serie F Aresenio Robusto Edicion Limitada låda öppen Condega Serie F Aresenio Robusto Edicion Limitada låda

Condega Serie F Aresenio Robusto Edicion Limitada

Aresenio är en cigarr som gjorts i begränsad upplaga. Med denna cigarr så hedrar Condega Arsenio Ramos som var Master Blender för Cassa Fernandez. Cigarren innehåller endast blad från Nicaragua och är i formatet Robusto. Gällande konstruktionen så möts man av ett täckblad som inte är helt slätt utan har ett visst motstånd på ytan. Cigarren känns välpackad med utan att vara hård. Draget ligger helt inom marginalen, varken för trögt eller för löst och glödlinjen tenderar att gå rakt genom hela rökningen.

Smakmässigt så möts man av trä och choklad. När man kommit in i den andra tredjedelen så hittar vi en mer krämig känsla och mer kryddiga toner. Rökproduktionen har även tilltagit och cigarrer producerar en tjock och sval rök. Cigarrens sista del påminner i stora delar om föregående, så inga dramatiska förändringar. Det är inte en speciellt komplex cigarr, men smakerna den genererar är kvalitativa.Denna produkt har tyvärr utgått och går inte längre att köpa.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Produkter

Handla

Information