Chinchalero Torpeditos lösplugg Chinchalero Torpeditos låda

Chinchalero Torpeditos

Chinchalero Torpeditos är en figurado som blivit en av märkets mest populära cigarrer. Då Chincnalero är specialiserade på de lite mindre formaten så är detta egentligen det närmaste man kan komma en Robusto om man ser till gördelstorlek. En trevlig cigarr för dig som gillar en lätt kropp utan stora svulstiga smaker. Låt dig inte luras av det låga priset, denna cigarr är både long filler och handrullad.

Konstruktion – Chinchalero Torpeditos

Täckbladet har en ljus nyans och ser överraskande fint ut med tanke på cigarrens mycket modesta pris. Det finns inga stora ådror i bladet och sömmarna är i det närmsta osynliga. Glöden går fint genom hela rökningen och askpelaren tenderar att sitta kvar länge. Det uppvisar alltså alla tecken på en bra konstruktion. Draget är även det fint och är varken för lätt eller för trögt. Denna cigarr ska rökas långsamt för att inte hettas upp för mycket och för att kunna få fram smakerna.

Smaker – Chinchalero Torpeditos

Smakerna är som sagt mycket lätta i denna cigarr. Mest framträdande är de i början och runt mitten av rökningen. Det är främst nöt och en viss fruktighet som är märkbar, det ligger också lite kaffe ganska långt fram på paletten. Det kan också komma lite andra smaker och hälsa på men då i en mycket subtil form och man får verkligen rulla runt röken och retrohalera för att få fram allt. Cigarrens lugna smakprofil gör den till en av få som skulle kunna passa med öl, en dryck som annars tenderar att dränkas av cigarrens smaker.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Produkter

Handla

Information