Chinchalero Sportivo lösplugg Chinchalero Sportivo låda

Chinchalero Sportivo

Chinchalero Sportivo är en av märkets mer kända cigarrer. Precis som övriga cigarrer från Chinchalero så är detta en mycket lätt pinne utan större smaker, utan snarare en lätt pinne med lätta accenter och viss sötma. Då smakerna inte är så kraftfulla så gör sig cigarren bra på morgonen eller till lite lättare drycker så som öl.

Konstruktion Chinchalero Sportivo

Cigarren är genomgående välkonstruerad, för dig som gillar ett lätt drag är den kanske inte optimal då draget ligger åt det trögare hållet. Dock utan att vi skulle kalla det för trögt. Utseendemässigt finns det inte mycket att klaga på med ett ljust och snyggt täckblad utan större ådror eller sömmar. Glödlinjen går fint genom hela rökningen och askpelaren blir snyggt vitmelerad och ser riktigt tät ut.

Smaker – Chinchalero Sportivo

Som sagt så är detta en mycket lätt cigarr, kroppen känns flyktig vilket kanske inte attraherar alla. Det ger dock en mycket bekymmersfri rökning där man kan pyssla med lite annat utan att behöva vara helt fokuserad på rökningen hela tiden. Vilket är något som många eftersöker. Om man även tar hänsyn till det mycket modesta priset så faller bitarna på plats och man förstår vad Chinchalero har försökt att uppnå. En cigarr som inte kräver fullt fokus utan som man kan ta fram när man inte kan sitta helt still ska heller inte kosta en 100-lapp. Så sett ur vad cigarrmakarna har avsett så får man säga att detta mer eller mindre är mitt i prick. Smakerna är främst nöt, kaffe och frukt. Då och då hälsar även mer trä-toner fram och lite sötma ligger också i bakgrunden.Denna produkt har tyvärr utgått och går inte längre att köpa.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Produkter

Handla

Information