Chinchalero Colitas lösplugg Chinchalero Colitas Låda

Chinchalero Colitas

Chinchalero Colitas är en mindre cigarr och passar oss i nord utmärkt. Det är tydligt att dessa cigarrer utvecklats för den Europeiska marknaden. Trots det lilla formatet så erbjuder denna cigarr ganska mycket smaker och en relativt hög styrka. Sin vana trogen för märket så levereras dessa cigarrer stående i sin låda istället för liggande vilket annars är vanligt. Cigarren är en long filler och handgjord, trots detta är priset minst sagt fördelaktigt.

Konstruktion – Chinchalero Colitas

Konstruktionen på denna lilla cigarr är mycket bra. Glöden går fint och tillfällena då man måste justera glödlinjen är få. Dessa mindre format är notoriskt svåra att rulla men här verkar alltså cigarrullarna ändå lyckas gång på gång. Täckbladet har en ljusare ton och är jämnt utan större vener eller tydliga sömmar. Det är nästan svårt att förstå att de kan få tag på så här fint täckblad med tanke på priset. Draget är också bra och ligger mot det lite trögare hållet vilket är vanligt på denna typ av vitola.

Smaker – Chinchalero Colitas

Colitas har egentligen inte några få stora smaker utan snarare lite flera mindre. Ska man säga några smaker som är lite extra framträdande så är det nog nöt med en viss krämighet. Andra, något mer subtila, smaker som man kan hitta är fruktighet och kaffe tillsammans med en viss sötma. En inte helt dålig kombination med andra ord. Viktigt är att röka denna cigarr långsamt då den, på grund av sitt format, lätt blir varm vilket i sin tur gör det svårt att hitta smakerna. Colitas funkar bra ihop med en kopp kaffe.Denna produkt har tyvärr utgått och går inte längre att köpa.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Produkter

Handla

Information