Casdagli (Dom. Rep.)

Casdagli Cigars, tidigare känt som Bespoke Cigars, är ett framstående namn inom världen av premiumcigarrer, känt för sin rika historia och sitt engagemang för kvalitet. Märkets rötter går tillbaka till tidigt 1990-tal när Jeremy Casdagli, inspirerad av sin familjs långvariga tradition och passion för cigarrer, bestämde sig för att ge sig in i cigarrindustrin. Familjen Casdagli har en djup historisk koppling till tobaksbranschen, med band som sträcker sig tillbaka till tidigt 1900-tal då Emmanuel Casdagli etablerade en bomullshandelsverksamhet i Egypten, som så småningom expanderade till att inkludera tobak.

Jeremy Casdagli lanserade initialt märket som Bespoke Cigars 1997, med fokus på att skapa cigarrer som tilltalar kännare som uppskattar traditionellt hantverk och unika blandningar. Märkets filosofi är djupt rotad i dess engagemang för kvalitet och konsten att tillverka cigarrer, vilket är uppenbart i varje aspekt av deras produktionsprocess. År 2018 bytte Bespoke Cigars namn till Casdagli Cigars, för att hedra familjens arv och lägga ett förnyad fokus på deras premiumutbud.

Casdagli Cigars kännetecknas av sitt noggranna hantverk och användningen av högkvalitativ tobak. Cigarrerna produceras i små satser, vilket säkerställer att varje cigarr får den uppmärksamhet och omsorg som krävs för att möta märkets strikta standarder. Tobaken som används i Casdagli cigarrer kommer från några av de finaste odlingsregionerna i världen, inklusive Dominikanska republiken, Nicaragua och Ecuador. Denna mångsidiga tillgång gör det möjligt att skapa unika och komplexa blandningar som tilltalar en bred skara smaklökar.

En av de mest anmärkningsvärda aspekterna av Casdagli Cigars är deras engagemang för traditionella cigarrtillverkningstekniker. Cigarrerna är handgjorda av skickliga hantverkare som använder sig av metoder som gått i arv genom generationer. Detta engagemang för traditionen är uppenbart i konstruktionen av varje cigarr, som har ett perfekt drag, jämn glöd och en tillfredsställande smakprofil.

Casdagli Cigars är kända för sina rika och komplexa smakprofiler, ofta med inslag av kakao, kaffe, kryddor och nötter, balanserade med en krämig och mjuk avslutning. Märket erbjuder en mängd olika linjer, var och en med sin egen distinkta karaktär och smak, vilket säkerställer att det finns en Casdagli-cigarr som passar varje preferens.

Sammanfattningsvis är Casdagli Cigars ett märke djupt rotat i historia och tradition, engagerat i att producera högkvalitativa, handgjorda cigarrer som erbjuder en unik och tillfredsställande rökupplevelse. Deras engagemang för excellens och användningen av premiumtobak gör Casdagli Cigars till en favorit bland kännare som uppskattar livets finare saker.

Produkter

Handla

Information