Casa Turrent Robusto Maduro lösplugg Casa Turrent Robusto Maduro låda

Casa Turrent Maduro Robusto

Casa Turrent Robusto Maduro har blivit en favorit för många aficionados. Det mest utmärkande är avsaknaden av pepprighet vilket ger en extremt len och fin smakkaraktär. Cigarren har fått höga betyg i tester från flera olika publikationer, och har bland annat nått upp till hela 94/100 i vissa fall. Gillar du krämiga och lena cigarrer som har en tydlig kropp men utan den lite vassare pepprigheten så stämmer denna cigarr troligen in på detta.

Konstruktion – Casa Turrent Robusto Maduro

Denna robusto har ett mörkbrunt maduroblad som har ett lätt oljigt utseende. Cigarren känns hårt rullad men det visar sig att den har ett mycket fint drag som absolut inte är för trögt. Det borgar alltså för ett minimum av manuell korrigering. Det hela blir inte sämre av att även glödlinjen går rakt under hela avnjutningen. Visst kan det finnas tillfällen då en lättare korrigering behövs, men det hör till ovanligheterna. Rökproduktionen är helt ok och har en len och nästan lite krämig textur.

Smaker – Casa Turrent Robusto Maduro

Denna cigarr har en något annorlunda smakprofil och det som utmärker den mest är avsaknaden av pepprighet. De flesta cigarrer har inslag av detta men just denna pinne har försvinnande lite av denna vara. Istället känns cigarren mycket len och bjuder på smaker av kaffe, trä och läder. Eftersmaken är lätt och att ta till sig. Casa Turrent Robusto Maduro kan paras ihop med en skotsk whisky eller en kopp inte allt för starkt kaffe. Cigarrens relativt unika profil påminner en del om Aging Room.Denna produkt har tyvärr utgått och går inte längre att köpa.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Medelbetyg
3.5
baserat på
7
st recensioner.

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Cigarrspecialisten.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Positiva värdeomdömen om tobaksprodukter får inte förekomma i recensioner och Cigarrspecialisten.se måste på grund av myndighetsbeslut censurera sådana ord.

"Riktigt t*****g! Mild och f** smak. Glöder otroligt f**t och rakt. V****r askpelare, v****r cigarr."
"Ca 90 minuter med smaker av choklad, kaffe, läder och trä. Även en svag pepprighet finns med till och från. Under den första tredjedelen tycker jag mig även hinna känna av en mindre fruktighet innan den snabbt försvinner bort. Hårt packad cigarr men det hindrar inte draget som känns lagom. Glödlinjen går rakt under hela rökningen. De smaker som träder fram under första delen hänger med ända till slutet. Inga större överraskningar. Helt o* cigarr som det inte skadar av att ha hemma."
"Denna pinne var g** men det var knappt 60 minuter"
"Konstruktion och finish är o*********a, draget p*****t och askpelaren likaså.. priset är också en t******g, men där tar det slut på positiva egenskaper. En lätt kropp med spretiga och bittra smaker, påminner mest om maskros och slånbär utan nämnvärd komplexitet. Besviken. F** nikotinhalt dock."
Se fler recensioner...
Produkter

Handla

Information