A. Turrent Triple Play Robusto Lösplugg A. Turrent Triple Play Robusto låda öppen A. Turrent Triple Play Robusto låda

A. Turrent Triple Play Robusto

Om du inte har provat en cigarr med Mexikansk tobak så har du ett alternativ här. Mexikansk tobak erbjuder en distinkt smak som skiljer den från andra länder på marknaden. Triple play Robusto är ett exempel på en cigarr som verkligen visar på detta. Du vet att du får något med kvalité då denna pinne kommer från den välrenomerade A. Turrent-familjen som är en av de äldsta och största odlarna i Mexiko. Detta är en cigarr med medium till full kropp och en kryddig smak.

Konstruktion - A. Turrent Triple Play Robusto

Formatet gör sig bra för de flesta tillfällen. Täckbladet har en ganska djup brun färg typisk för San Andres Morron tobaken från Mexiko. Endast mindre ådror är synliga i bladet och är inget som stör helhetsintrycket. Huvan sitter som en smäck och snoppningen går felfritt. Konstruktionen som helhet är mycket solid och ger ett mycket trovärdigt intryck. Innan man tänt cigarren så ger den ifrån sig en tydlig arom av mörk choklad och vällagrad tobak.

Draget är precis lagom och mycket jämnt över hela rökningen. Cigarren skapar en stor mängd rök som ger ett tjockt intryck. Askpelaren kan växa sig riktigt lång och askan har en vit färg som ger en konstrast mot det mörka täckbladet. Glödlinjen är oftast jämn, i början av cigarren kan den gå lite varm så puffa inte allt för entusiastiskt.

Smaker - A. Turrent Triple Play Robusto

Från start så ger sig pinnen ifrån smaker av rik mörk choklad blandat med en ätt sälta. Efter detta kommer mer komplexa smaker av samma mörka choklad men nu med lite jord och en lätt kryddighet. Sältan hänger kvar under hela rökningen och bidrar till en mycket ändamålsenlig kuliss. Under andra tredjedelen så minskar de initiala smakerna även om de finns kvar och det framträder istället en lätt bitterhet som fungerar fint med sältan. En ny smak träder fram som påminner om något sorts träslag. Sista tredjedelen bjuder åter på choklad och kryddighet  och detta ligger kvar fram till slutet. Cigarren håller sina smaker väldigt länge och det är inte mycket stump kvar innan du behöver släcka den..Denna produkt har tyvärr utgått och går inte längre att köpa.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Medelbetyg
3.5
baserat på
2
st recensioner.

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Cigarrspecialisten.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Positiva värdeomdömen om tobaksprodukter får inte förekomma i recensioner och Cigarrspecialisten.se måste på grund av myndighetsbeslut censurera sådana ord.

"Väldigt g**a smaker av framförallt choklad och trä samt en del kryddighet som kommer och går. Glödlinjen är det heller inget fel på, dock tycker jag draget är alldeles för löst för min smak och är det som för mig drar ned betyget ett hack."
"God cigarr med f**a smaker."
Produkter

Handla

Information