A.Turrent Triple Corojo Corona Lösplugg A.Turrent Triple Corojo Corona låda öppen A.Turrent Triple Corojo Corona låda

A. Turrent Triple Play Corojo Corona

Denna cigarr är i samma familj som vår Triple Corojo, vilket inte är helt omöjligt att lista ut med tanke på namnet. Även denna cigarr har de exemplariska bladen från odlingarna Mexiko. Denna gång är uppsättningen som sådan att täckbladet är San Andres Corojo från Mexiko, ombladet är ett Nicaragua Corojo och inlagan består av en mix av Nicaraguanskt och Mexikanskt corojo. Även denna cigarr har en kropp runt medel medan styrkan (nikotinet) snarare ligger bland de mildare regionerna. Alla cigarrer mår bra av att lagras och denna cigarr är inget undantag, tvärt om så är det för denna cigarr nästan en förutsättning för att kunna få ut maximalt.

Konstruktion – A. Turrent Triple Corojo Corona

Cigarren känns välpackad utan att vara för hård. Draget är så gott som oklanderligt och ger en enkel och behaglig resa genom hela rökningen. Glöden går även den jämnt och fint och utvecklingen av rök är helt ok även om den inte skapar några enorma rökmoln. Den fina rullningen gör att snoppningen går galan med ett rent och snyggt snitt. Askpelaren kan bli ganska lång, och askan har en lätt gråaktig färg.

Smaker – A. Turrent Triple Corojo Corona

Cigarren bjuder inte på en uppsjö av smaker men de smaker den ger gör den desto bättre. Det är därför ingen superkomplex cigarr men dock väldigt god om man gillar just de smakerna. Så vilka smaker avger den då? Den första hälften ger fylliga och lite krämiga smaker av trä, mocca och kaffe, en liten del nöt kan även anas. Andra hälften så blir cigarren mindre krämig och lite strävare i sin framtoning, den nötiga karaktären gör sig nu mer påmind. Denna nötighet kan också vara en bidragande orsak till den något strävare framtoningen då denna smak har en förmåga att locka fram denna generella känsla. Notera att långvarig lagring kan mildra denna strävhet något, om det är något som du eftersträvar.Denna produkt har tyvärr utgått och går inte längre att köpa.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Produkter

Handla

Information