Casa de Garcia Robusto Maduro lösplugg Casa de Garcia Robusto Maduro 10-Pack

Casa de Garcia Robusto Maduro

Casa de Garcia är ett populärt märke för vardagscigarrer då de erbjuder mycket smak per krona. Deras Corona Maduro får här sällskap av den något större Robuston. Precis som sina syskon så är det ingen komplex cigarr utan upplevelsen är ungefär den samma från start till mål. Man får stifta bekantskap med rena tobakstoner tillsammans med lite mer, för maduro, typiska toner av kakao och läder.

Konstruktion – Casa de Garcia Robusto Maduro

För att vara en lågpriscigarr så är utseendet helt ok. Det finns inga stora ådror i bladet och ytan är förhållandevis len. Den ger ett något rustikt intryck men inget som sticker ut speciellt mycket. Gördeln är av det enklare slaget men ändå med lite finess jämfört med många andra lågprismärken. Draget ligger runt medel och är varken för trögt eller för löst och glödlinjen gör sitt jobb och det är sällan man behöver ta fram tändaren och justera.

Smaker – Casa de Garcia Robusto Maduro

Cigarren bjuder på toner av ren söt tobak som får sällskap av kaffe och läder. Utöver dessa så kommer det även fram toner av kakao då och då under rökningens gång. Kakaon är tydlig och när den väl kommer fram så lägger den sig i förgrunden. I bakgrunden kan man hitta lite peppar och låter man lite rök gå ut genom näsan så möts man även av kokos samt kryddighet. Cigarren som helhet är inte så komplex utan det är ungefär samma upplevelse från början till slut.Denna produkt har tyvärr utgått och går inte längre att köpa.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Medelbetyg
3.5
baserat på
3
st recensioner.

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Cigarrspecialisten.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Positiva värdeomdömen om tobaksprodukter får inte förekomma i recensioner och Cigarrspecialisten.se måste på grund av myndighetsbeslut censurera sådana ord.

"Mild och krämig med sötma"
Produkter

Handla

Information