Casa de Garcia Corona Maduro lösplugg Casa de Garcia Corona Maduro 10-pack

Casa de Garcia Corona Maduro

Casa de Garcia Corona Maduro är en cigarr som inte gör det mer komplicerat än det behöver vara. Komplexiteten är låg med ungefär samma smaker från början till slut. Smakerna är tydliga och typiska för en maduro, man hittar bland annat kaffe, läder och kakao tillsammans med lite sötma och viss kryddighet. Märket tillverkar cigarrer som ska hålla hög kvalité men till ett plånboksvänligt pris, och denna cigarr är inget undantag.

Konstruktion – Casa de Garcia Corona Maduro

Gällande utseendet på cigarren så är det en relativt rustik cigarr till ytan. Det finns en del större ådror i bladet och det känns lite lätt knöligt. Färgen är typisk för en maduro med en mycket mörkbrun nyans. Draget går för det mesta ganska lätt och det är sällan det behöver någon justering. Glöden passerar oftast rakt med endast någon mindre korrigering på vissa exemplar.

Smaker – Casa de Garcia Corona Maduro

Cigarren är inte speciellt komplex, utan det är i stort sett samma smaker från början till slut. Smakerna som levereras är ganska tydliga och kroppen ligger runt medium sett över hela röktiden, även om det förekommer svängningar under resans gång. De främsta smakerna är de av en ren söt tobak tillsammans med lite läder och kaffe. Det finns även en ganska framträdande kakao som tenderar att komma och gå lite under rökningen. I bakgrunden hittar man toner av peppar, vid retrohalering (rök ut genom näsan) så finns också lite bitterhet, kokos och en kryddighet som biter till lite.Denna produkt har tyvärr utgått och går inte längre att köpa.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Medelbetyg
3
baserat på
4
st recensioner.

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Cigarrspecialisten.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Positiva värdeomdömen om tobaksprodukter får inte förekomma i recensioner och Cigarrspecialisten.se måste på grund av myndighetsbeslut censurera sådana ord.

"Lagom packad och lätt att dra bloss på.
Smakar tobak och är o**j för priset.
Ger lägre betyg på grund av att täckbladet inte var så fräscht, det var helt knottrigt och det ser ut som att bladet har varit angripet av någon parasit men dom har rullat en cigarr av den ändå."
"G** Cigarr som inte gör dig besviken"
"Denna är en av mina favoriter."
Produkter

Handla

Information