CAO Brazilia Gol! Lösplugg CAO Brazilia Gol! Låda

CAO Brazilia Gol!

CAO Brazilia GOL! är ytterligare ett exempel på märkets förmåga att hela tiden sträva efter att vara unika och lite galna. Just denna cigarr har snabbt blivit en stor favorit bland alla de aficionados som gillar en riktigt smakrik cigarr. Denna cigarr bär verkligen på de typiska söta madurotonerna, med sötma, kaffe och kakao får denna cigarr det att vattnas i munnen.

Konstruktion – CAO Brazilia GOL!

Denna cigarr ser riktigt fin ut med ett mycket vackert täckblad utan större ådror eller synliga sömmar som kan tänkas störa varken synintryck eller rökningen. Själva ytan är mörkbrun och oljig. Cigarren är lagom hårt rullad och man kan inte känna några ojämnheter om man klämmer på den. Doften av en orökt cigarr har mycket flora mixat med en kryddighet.

Smaker – CAO Brazilia GOL!

Till en början möts man av en medium kropp som bjuder på en blandning av kakao, kola, ceder, hö och en generell härlig smak av maduro-tobak. Smakerna flyter in i varandra på ett fantastiskt sätt och kompletterar varandra mycket väl. Efter ett tag blir smakerna modigare med bland annat peppar, medan främst kakao- och kaffesmaker är själva kärnan. Runt kärnan dansar karamelliserat socker och eftersmaken bjuder på trä och hö.

Smakerna är ganska konsekventa från början till slut, kryddigheten tilltar dock under hela rökningen och är tydligast vid retrohalering. Det karamelliserade sockret gör underverk när det blandas med kakao- och kaffesmakerna. Denna produkt har tyvärr utgått och går inte längre att köpa.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Recensioner

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Cigarrspecialisten.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Positiva värdeomdömen om tobaksprodukter får inte förekomma i recensioner och Cigarrspecialisten.se måste på grund av myndighetsbeslut censurera sådana ord.

"Förstår inte vad allt positivt snack om denna cigarren handlade om, för mig var den en av de sämsta jag rökt, smakade läder, trä och jord. 1/5"
Produkter

Handla

Information