Camacho Ecuador Toro lösplugg Camacho Ecuador Toro låda öppen Camacho Ecuador Toro låda

Camacho Ecuador Toro

Denna Toro är en del av Camachos Ecuador-familj, en familj som är känd för sina kraftfulla smaker och cigarrer med hög styrka (nikotin). Med fantastisk konstruktion och jordiga, peppriga smaker så anser många att just Ecuador-familjen är en av märkets absolut främsta.

Konstruktion – Camacho Ecuador Toro

Konstruktionen på denna cigarr gör ingen besviken, redan på utseendet ser man att det har lagts tid på att rulla denna pinne. Det fina gyllenbruna täckbladet har endast mindre ådror och knappt synliga sömmar där täckbladet virats runt ombladet. Huvan sitter på bra och är lätt att snoppa. Draget är i det närmaste perfekt och borgar för en mycket behaglig upplevelse utan några negativa överraskningar. Även glöden går mycket bra, speciellt efter de första puffen så rätar glöden ut sig och går sedan fint utan något behov av handpåläggning.

Smaker – Camacho Ecuador Toro

Cigarren börjar med att bjuda på smaker av jord och rödpeppar. Efter ett litet tag kommer det också toner av trä, som främst kan beskrivas som ceder. Det finns en lätt sötma i bakgrunden som hjälper till att hålla en mycket fin balans mellan smakerna. När man kommit in i andra tredjedelen så börjar dynamiken bli större i cigarren och de jordiga och träiga smakerna börjar byta plats med varandra, det känns som att de slåss om vem som ska få vara längst fram på paletten. Halvvägs in fortsätter slagsmålet men det dyker också upp en lätt chokladsmak i bakgrunden. Fram till slutet kommer inga större nya smaker fram och de smaker som finns fortsätter att byta plats med varandra med trä och jord i förgrunden och de övriga som accenter.Denna produkt har tyvärr utgått och går inte längre att köpa.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Produkter

Handla

Information